29 липня серед футбольних команд структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго» відбувся благодійний турнір, під час якого всі бажаючі – і гравці, і вболівальники – могли пожертвувати посильну суму на потреби наших колег-енергетиків, які зараз боронять незалежність України у лавах ЗСУ. Працівники Товариства залюбки підтримали цю ініціативу – у скриньки кидали й індивідуальні пожертви, і кошти від підрозділів, і призові. Усього було зібрано 28 тисяч гривень. Пройшло кілька тижнів і профспілковий комітет уже готовий відзвітували про використання цих коштів, адже за цей час на них було придбано те необхідне, про що дуже просили наші колеги-оборонці:

·       бухгалтеру Прилуцького РЕМ Сергію Гладченку – портативний зарядний пристрій «Neo Tools» 15 Вт (6159 гривень);

·       інспектору ГТА Бахмацького РЕМ Анатолію Шекулі – шолом «FAST Helmet Bullet Proof» (12000 гривень);  

·       охороннику служби охорони АУП Віталію Бобровнику – тактичний рюкзак на 55-85 літрів (1447 гривень), плащ-дощовик маскувальний (931 гривня), спальний мішок-ковдру з капюшоном і чохлом (1559 гривень), плитоноску «Antira» для захисту та розгрузку (1451 гривня), чоботи гумові «Мисливець» та панчохи (741 гривня);

·       електромонтеру Чернігівських МЕМ Олександру Гриценку – плащ-дощовик маскувальний (895 гривень), плитоноску «Antira» для захисту та розгрузку (1366,42 гривні), чоботи гумові «Мисливець» (623 гривні) та чоловічу тактичну термобілизну «Rough Radical Hunter» (1188 гривень).   

Усього було витрачено 28360,42 гривні.

 – Заради перемоги об’єдналися мешканці усіх регіонів України і зараз роблять усе можливе і неможливе, щоб її прискорити, – говорить голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Ми теж не можемо стояти осторонь. Тим більше, що на передовій Україну боронять і наші колеги, яких ми добре знаємо і за яких дуже вболіваємо. Звісно, зараз ми закрили лише частину потреб енергетиків-військових, однак цю роботу ми плануємо продовжувати і далі.