Спорт завжди був вагомою складовою у корпоративному житті працівників АТ «Чернігівобленерго». Футбол та волейбол на відкритих і закритих майданчиках, хокей, настільний теніс, шахи, боулінг – у компанії можна знайти прихильників чи не будь-якого виду спорту. І саме у спортивному плані 2022 рік для чернігівських енергетиків обіцяв бути дуже цікавим – профспілковий комітет Товариства оголосив про початок другої Спартакіади, переможці якої мали отримати доволі вартісні призи. Однак Спартакіада закінчилася тільки-но розпочавшись. Команди провели її першу гру з боулінгу, вже готувалися до змагань у «Національному Quiz», як в Україну прийшли російські окупанти. Довгі місяці енергетикам було не до ігор – увесь свій час вони віддавали відновленню пошкоджених москалями мереж, і лише наприкінці липня вперше зібралися на спортивний турнір (футбольний), однак вирішили зробити це не просто заради гри, а задля допомоги нашим енергетикам, які зараз обороняють цілісність України у лавах ЗСУ. Як ми уже повідомляли, тоді на потреби оборонців було зібрано 28 тисяч гривень, які дозволили профспілковому комітету купити необхідні речі для чотирьох наших колег. Звісно, тієї суми не вистачило на все, що просили наші воїни. Саме тому було вирішено знову поєднати приємне із корисним – 26 серпня профспілковий комітет Товариства організував другий благодійний турнір, однак тепер уже з волейболу. Зголосилося взяти в ньому участь аж 12 команд, які традиційно розділили на чотири групи:

Група А

🔸 Збірна АУП

🔸 Дирекція комерційна

🔸 Бахмацький РЕМ

Група В

🔸 Ніжинський РЕМ

🔸 Чернігівські МЕМ

🔸 Дирекція із забезпечення діяльності

Група С

🔸 Прилуцький РЕМ

🔸 Корюківський РЕМ

🔸 Дирекція технічна

Група D

🔸 Чернігівський РЕМ

🔸 ТОВ «Енера Чернігів»

🔸 Сервісний центр

Розпочалася гра, як і зазвичай, із групового етапу, під час якого відсіялося чотири команди – Бахмацького РЕМ, Дирекції із забезпечення діяльності, Дирекції технічної та Чернігівського РЕМ. Вийти у чвертьфінал їм не вдалося.

За результатами ж чвертьфіналів у півфіналі опинилися команди Ніжинського РЕМ, Прилуцького РЕМ, Корюківського РЕМ та Чернігівських МЕМ. І врешті-решт призові місця між собою розділили три РЕМ:

🔸 1 місце – Корюківський РЕМ;

🔸 2 місце – Прилуцький РЕМ;

🔸 3 місце – Ніжинський РЕМ.

Особиста номінація цього разу була лише одна – «Кращий гравець». І дісталася вона електромонтеру ГТА Ніжинського РЕМ Вадиму Приходько.

– Символічно, що цей турнір ми проводимо до Дня незалежності України, – зазначив Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. – Намагаючись відновити наше звичне життя, ми ані на хвилину не забуваємо, що у країні триває війна і треба підтримувати тих, хто щодня боронить наш спокій – наших захисників.

Усього під час цього турніру було зібрано 24 тисячі гривень.

– Усі вони також підуть на потреби наших мобілізованих колег. І, звісно ж, ми обов’язково прозвітуємо про використання цих коштів, – говорить голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Взагалі ж величезне спасибі усім, хто підтримав цю ідею – і гравцям команд, і вболівальникам. Приємно усвідомлювати, що стільки людей готові у разі необхідності підтримати своїх колег і морально, і матеріально.