18 вересня на одному з відкритих спортивних майданчиків Чернігова пройшов благодійний турнір із футболу «Гол за Перемогу», приурочений до Дня міста. До участі запрошували футбольні колективи підприємств Чернігова та аматорські футбольні команди. Усього таких назбиралося 16. Звісно ж, однією з них була і команда АТ «Чернігівобленерго» у складі:

1. Владислав Татаринов;

2. Владислав Губко;

3. Юрій Кириченко;

4. Андрій Кузюра;

5. Олександр Новосельцев;

6. Артем Зленко;

7. Владислав Кочка.

– Футбол для нашої компанії – фактично корпоративний вид спорту, а тому зайвий раз зійтися на полі у футбольному протистоянні, тим більше у такий складний час, – це справжня радість, – говорять футболісти-енергетики. – Якщо ж врахувати, що все це з благодійною метою, – то радість подвійна!

Усі 16 команд організатори турніру розбили на чотири групи. Команда «Чернігівобленерго» потрапила до групи А разом зі ще трьома – «Сенд-пульс», «Ясен» та «Трудові резерви». Перша гра з командою «Сенд-пульс» закінчилася нічиєю (2:2), другу – з «Ясенем» – енергетики програли з рахунком 1:2, у третій же з рахунком 2:1 перемогли «Трудові резерви».

– На жаль, загальний результат не дозволив нам пройти далі, однак все, що хотіли від гри, ми отримали – дух змагання, купу позитивних емоцій, а головне – зробили свій внесок у Перемогу, – говорить капітан команди Владислав Кочка.

Поряд з футбольним полем організатори турніру розмістили скриньку для збору коштів, куди всі бажаючі могли вкинути свої посильні внески. Усю ж зібрану суму пообіцяли спрямувати на закупівлю необхідного спорядження та обладнання для Збройних Сил України. Для енергетиків така ініціатива не нова – компанія і сама вже провела два турніри (з футболу та волейболу), на яких були зібрані кошти для потреб наших захисників, а тому зайвий раз підтримати таку добру справу тут не відмовляється ніхто. До Перемоги – разом!