Шановні чернігівці!

Сьогодні ми святкуємо День міста, а також 79-ту річницю вигнання з нього нацистських окупантів. Саме 21 вересня 1943 року під час проведення Чернігово-Прип’ятської наступальної операції оборонці України вигнали звідси німецьку армію і звільнили Чернігів. Хто б тоді міг подумати, що після стількох років нам знову доведеться боротися з окупантами, але тепер уже російськими...

 Ще минулого року в цей день ми згадували давню чернігівську історію, раділи туристичному потенціалу Чернігова, обговорювали плани на його подальший розвиток і просто раділи святу, а зараз замість святкових концертів та цікавих заходів вимушені оборонятися. На щастя, наші захисники змогли вберегти Чернігів від окупації, однак скільки довелося пережити його мешканцям під час постійних артобстрілів та авіабомбардувань! За цей час усі ми зрозуміли, наскільки дороге нам це місто, і вкотре довели ворогу, що заради свободи ми готові на все!

Тож від імені усього нашого Товариства і від себе особисто я хочу привітати із цим святом кожного мешканця міста-героя Чернігова! Попри значні руйнування і численні проблеми, спричинені рашистами, воно обов’язково буде таким, як ми мріємо! Невичерпної енергії та натхнення усім вам, затишку і злагоди у родинах і, звісно ж, миру!

Із Днем міста, чернігівці!

 

З найкращими побажаннями – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький