Сьогодні зранку росіяни здійснили масовані ракетні обстріли об’єктів критичної інфраструктури України. Ракетами та дронами було уражено 18 важливих об’єктів у 10 регіонах і більшість із них – саме енергетичні. Як результат, знеструмленими виявилися сотні населених пунктів у семи областях України (переважно центральних та східних регіонах). Зниження споживання електроенергії там призвело до відносно достатньої її кількості на теренах Чернігівщини. Тож, сьогодні графіки аварійних відключень в нас застосовуються на нижчому рівні, ніж планувалось.

На завтра, 1 листопада, відключення знову заплановані. Однак поки що центральна диспетчерська служба (ЦДС) НЕК «Укренерго» не повідомила, якими будуть їх обсяги, а тому точного графіка відключень АТ «Чернігівобленерго» надати, як і вчора, не може. Сталим залишається лише прогнозована тривалість перерв в електропостачанні – вони не перевищуватимуть чотирьох годин.

За подальшими змінами та уточненнями у графіках відключень електроенергії слідкуйте на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua та на сторінці АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці.

Також актуальну інформацію ми будемо повідомляти авторизованим споживачам у Viber, Telegram-розсилці та в особистому кабінеті cn.e-svitlo.com.ua.