11 листопада близько 3 години ночі у центральну диспетчерську службу АТ «Чернігівобленерго» надійшла команда від чергового диспетчерської служби регіонального диспетчерського центру центрального регіону НЕК «Укренерго» застосувати графіки аварійних відключень у повному обсязі. Напередодні ж НЕК «Укренерго» довело й обсяги планових відключень. Загалом обсяг навантаження, наданий за цими двома графіками, перевищив обсяг, закладений в одну групу графіків можливих відключень електроенергії, раніше доведений до споживачів. Саме тому Товариство було вимушене застосувати додаткові відключення споживачів. Проте завдяки наполегливій роботі енергетиків уже до 10 години ситуацію вдалося стабілізувати і компанія повернулася до графіків можливих відключень, уже звичних для наших споживачів.

Попри це ситуація в енергосистемі залишається складною, тому усім нам треба бути готовими до можливих повторів сьогоднішньої ситуації. Попередити споживачів заздалегідь про додаткові відключення ми, на жаль, не можемо, тому слідкуйте за новинами на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua та на сторінці Товариства у фейсбуці.

Енергетична спільнота України робить усе можливе, щоб споживачі кожної області були з електроенергією. Зараз усім нам важко, але ворог має відчувати, що жодні негаразди нас не зламають. Але тільки об’єднавши свої зусилля й ідучи назустріч один одному, ми нарешті здобудемо таку довгоочікувану Перемогу!