Шановні споживачі Чернігівської області!

З 0.00 3 грудня АТ «Чернігівобленерго» знову повертається до графіка відключень електроенергії «чотири через чотири» (у певної групи споживачів електроенергія відключається на чотири години і потім на такі ж чотири години група забезпечена безперебійним електропостачанням). Це стало можливим після того, як центральна диспетчерська служба НЕК «Укренерго» зменшила обсяги електроенергії, на які має обмежуватись її постачання на території обслуговування нашого Товариства.

Однак, попереджаємо: якщо в енергомережі України знову буде великий дефіцит потужності і «Чернігівобленерго» отримає додаткові вказівки від НЕК, графік знову може змінитися. Тому слідкуйте за новинами на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua та на сторінці Товариства у фейсбуці.

Перелік адрес, які внесені до груп відключень електроенергії, ви можете також знайти на нашому сайті за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/files/other/GPV.pdf

Детальну інформацію стосовно конкретної адреси щодо відключень на наступний день можна дізнатися напередодні після 22 години за допомогою наших ботів у Viber і Telegram:

Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber

Telegram-бот – tg://resolve?domain=ChernigivOEbot

Нагадуємо і сам графік відключень «чотири через чотири». Актуальною залишається й інформація щодо можливих відхилень у часі до 20-30 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.