Шановні військовослужбовці, ветерани, добровольці, які мобілізувалися до лав Збройних Сил України, захисники української держави!

Щиро вітаю усіх вас із Днем Збройних сил України!

Іще задовго до 24 лютого цього року 6 грудня стало особливою датою для кожного українця, адже протягом восьми років нашим захисникам щодня доводиться зі зброєю в руках боронити рідну землю на східних кордонах від агресора, щоб відстояти право на свободу та суверенність нашої держави. А після повномасштабного вторгнення росії День Збройних сил України без перебільшення став одним із найбільшим національних свят. Саме наші сміливі воїни змогли довести всьому світу, що можуть втримати удар навіть від найсильнішого противника, що в боротьбі на краще майбутнє для своєї країни вони готові на все, а в душах своїх співвітчизників поселити надію та величезну віру в Перемогу.

Збройні сили України – це армія цілеспрямованих, сильних і мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати свою країну. Кожен український воїн – це приклад незламності духу, самовідданості і віри в майбутнє своєї держави. Ви – хранителі нашого спокою і мирного неба над головою!

Тож у цей святковий день хочеться побажати кожному із вас наснаги та удачі, здоров’я і злагоди у родинах, світлого настрою та успіхів на всіх фронтах!

Ми пишаємося вами! Ми віримо у вас! І вже бачимо вас переможцями цієї війни!

З повагою,

Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький