Сьогодні, 16 грудня, росія знову завдала нищівного ракетного удару по об’єктам електроенергетичної інфраструктури України. Як наслідок відбулася втрата понад 50% споживання об’єднаної енергетичної системи, у ній запровадили режим надзвичайної ситуації. Деякі області були майже повністю відключені від електропостачання, деяким (в тому числі і Чернігівській) довелося застосовувати додаткові обмеження в окремих районах.

Незважаючи на складну ситуацію, завдяки наполегливій злагодженій роботі енергетиків до 18 години електропостачання у країні було відновлено. Однак далося їм це зовсім не легко!

Саме оця самовіддана праця енергетиків і дозволили АТ «Чернігівобленерго» знову повернутися до звичного графіку можливих відключень електроенергії «три через шість». Чудово розуміємо, що це не той графік, який зараз хотіли б бачити наші споживачі, однак, на жаль, через часті атаки рашистів ситуація в енергосистемі не покращується, а тому, щоб збалансувати роботу ОЕС, і забезпечити вас бодай на якусь частину дня електропостачанням, ми вимушені залишати в дії саме такі графіки відключень.

Зараз усі ми – і працівники енергетичної галузі, і споживачі – маємо одне спільне важливе завдання – вистояти у цій непростій боротьбі з ворогом. Його основна мета – деморалізувати українців і будь-якою ціною примусити їх із ненавистю ставитись одне до одного. Один із варіантів отримання цього результату – обмеження ресурсів, які забезпечують комфорт у робочій і побутовій сферах. Допустити, щоб рашисти досягли цієї мети, ми не можемо! Тож тримаймося разом і разом робімо все для Перемоги, адже саме її найбільше очікує кожен із нас!