У новорічну ніч українська енергосистема зазнала уже 13-ї масованої ракетної атаки росії. Однак досягнути своєї глобальної цілі – залишити українців у свято без електроенергії – ворог так і не зміг. Завдяки протиповітряній обороні Повітряних сил та посиленій роботі енергетиків 2023 рік для споживачів почався із мінімальними обмеженнями електроенергії. Додаткові обсяги для побутових споживачів вдалося вивільнити завдяки свідомій поведінці українського бізнесу та обмеженню роботи промисловості. Плюс допомогла погода – ніяких додаткових пошкоджень у мережах, типових для зимового періоду, у цей час не було.

Продовжують радувати ці сприятливі умови і зараз, а тому із 9 години 2 січня у Чернігівській області стабілізаційні відключення електроенергії не застосовуються! У той же час чернігівські енергетики продовжують активно працювати на території прикордонних дільниць, де точкові пошкодження спричинили недавні рашистські артобстріли, і виконувати планову роботу з ремонту мереж.

Якою буде ситуація у подальшому, ми спрогнозувати не можемо, а тому просимо вас не забувати про необхідність заощадливо споживати електроенергію!

І нагадуємо: за потреби дізнатися інформацію про відключення за конкретною адресою ви можете за допомогою наших онлайн-ресурсів:

Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber

Telegram-бот tg://resolve?domain=ChernigivOEbot

вкладення «Відключення» на нашому веб-сайті https://chernihivoblenergo.com.ua/blackouts

Енергетики роблять усе можливе, щоб забезпечити всіх своїх споживачів електропостачанням! Навіть у святкові дні вони виходять на ремонти ліній, щоб у ваших домівках було світло і тепло. Це – наше основне завдання і ми готові на все, щоб воно було виконане!