Дорогі жінки!

Вже другий рік в Україні триває війна. Здавалось би, всім нам зовсім не до святкувань, однак сьогодні особливий день – свято весни, тепла і жіночності, свято прекрасної половини людства, на тендітних плечах якої тим не менш тримається безліч складних і дуже важливих справ. А надто зараз.

Зазвичай у цей день ми згадуємо ті жіночі якості, які прикрашають життя кожного чоловіка яскравими барвами, – красу і ніжність, які зігрівають серце і радують душу, жіночу мудрість і вміння знаходити компроміс, які роблять наші сім’ї міцними та щасливими, талановитість та постійне прагнення до самовдосконалення, які надихають і спонукають до розвитку. Однак після початку збройного конфлікту з росією кожна українка стала ще й справжнім воїном – частина наших чарівних землячок узяла в руки зброю і боронить незалежність української держави у лавах Збройних сил пліч-о-пліч із чоловіками-військовими, частина – лікує поранених бійців, займається волонтерством, допомагає переселенцям та іншим постраждалим від агресії рашистів. Коли у чоловіків є така підтримка, вони точно знайдуть сили, щоб вибороти таку довгоочікувану Перемогу, адже енергія жіночих сердець – це та найпотужніша зброя, яка так допомагає у цій нелегкій боротьбі, це запорука добробуту та процвітання всієї України.

Дорогі наші україночки! Своїм теплом, добротою, ніжністю та любов’ю ви прикрашаєте кожен наш день, тож нехай і ваше життя буде постійно зігріте вірою та надією, огорнуте щастям і благополуччям! Нехай Господь убереже вас і ваші родини від горя та втрат, нехай усі труднощі та негаразди, які затьмарюють ваші посмішки, нарешті минуть, на очах бринять лише сльози радості, а поряд завжди будуть ті, хто любить вас і кого любите ви!

Із 8 Березня!

Із найкращими побажаннями – т.в.о. Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик