Із 8 до 11 червня працівники АТ «Чернігівобленерго» мали змогу відпочити у горах – профспілковий комітет Товариства організував для них тур вихідного дня на базі відпочинку «Магурка» у смт Верховина Івано-Франківської області.

– «Магурка» – це комплекс із окремих будиночків з чистого натурального дерева, витриманих в гуцульському стилі. На території бази – штучно створене озеро з ексклюзивним містком, квітники, альтанки та дерев’яні гойдалки. Для охочих оздоровитися є лазня з кімнатою відпочинку, чан з сірководневою водою та басейн. Тож обрати було з чого, – говорить голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Крім того, два дні відпочинку ми відвели на екскурсії до Яремче та Буковелі.

Гарні кліматичні умови, гірське повітря, неймовірної краси природа – усе це мало створити для працівників компанії ту атмосферу відпочинку, якої так часто не вистачає під час робочих буднів.

– Та і взагалі внутрішній релакс – це одна з найкращих терапій для тих, хто на собі відчув усі реалії війни, – додає Іван Тимошенко. – Хоч фінансова ситуація в енергетичних компаніях і досі залишається складною, стараємось дбати про цікаве і змістовне дозвілля для наших працівників. Хочеться відволікти їх від сумних думок, допомогти забути ті жахи, які вони пережили, і навчити з надією дивитися у майбутнє.

– Це просто неймовірний відпочинок! – діляться емоціями і самі мандрівники. – Єдине – щоб насолодитися усім цим, треба більше часу.

– Такі заходи створенні для того, щоб навіть за короткий період люди почувалися як після повноцінної відпустки, однак на майбутнє ми обов’язково врахуємо цей момент і намагатимемось організовувати тури вихідного дня більш тривалими, – пообіцяв Іван Тимошенко.