Не так давно ми просили енергетиків і всіх небайдужих долучитися до збору на машину для 58-ї ОМБр, де проходить службу наш колега – провідний бухгалтер Прилуцького РЕМ Сергій Гладченко. Першими свої добровільні внески на цю добру справу зробили працівники РЕМу, служби транспорту і логістики та відділу експлуатації будівель і споруд. І ось машина придбана, а Сергій Гладченко особисто приїхав, щоб подякувати своїм колегам за підтримку.

– Збір на автівку – це не перше, чим мені допомагають енергетики. Іще раніше профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» придбав для мене плитоноску, виготовлену за усіма стандартами НАТО, сонячну панель «Neo Tools 15Вт» та спеціальні кріплення для техніки, яку перевозять на залізничних платформах. Усе це дуже необхідні речі, якими ми з хлопцями користуємось постійно, тож я дуже вдячний, що керівництво та колеги, як у Прилуках, так і в інших підрозділах компанії, це розуміють і завжди ідуть назустріч, коли звертаємось з якимись проханнями. Зараз така підтримка дорогого вартує! – поділився Сергій.

Ми ж у свою чергу дякуємо кожному військовому, який зараз стоїть на захисті територіальної цілісності нашої держави! Кожен із вас щодня ризикує своїм життям заради нашого майбутнього, і ми це добре розуміємо. А тому завжди готові підтримати вас, як тільки можемо! Перемога здобувається лише разом, тож до Перемоги!