Нарешті після тривалої перерви працівники АТ «Чернігівобленерго» зібралися на традиційний благодійний турнір з міні-футболу. Цього року на заваді таким заходам, окрім воєнного стану, стала ще й загальна несприятлива ситуація в енергетичному секторі країни. В умовах обмежених ресурсів енергетичних компаній їхнє корпоративне життя на якийсь час стало не таким активним як зазвичай. Звісно, ніхто не відміняв конкурсів, які можна було провести віддалено, допомоги військовим, яку кожен підрозділ по можливості надавав на місцях, онлайн-обміну цікавими думками та пропозиціями. Однак лише зараз (вперше з початку цього року!) працівники структурних та відокремлених підрозділів підприємства змогли нарешті зібратися разом.

– Давно ми не влаштовували таких заходів. І дуже радує, що така можливість нарешті з’явилася. Найперше – завдяки нашим захисникам. А отже й основна мета цього турніру, як і минулорічних, – збір коштів на потреби наших колег, які зараз боронять державу у лавах військових, – звернувся до учасників турніру Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик. – Сподіваюся, цей час разом ми проведемо із задоволенням і користю!

Участь у турнірі з міні-футболу взяли 9 команд, які під час жеребкування розділили на три групи:

Група А

Збірна дирекції із забезпечення діяльності та комерційної дирекції

Прилуцький РЕМ

Дирекція технічна

Група В

Чернігівські МЕМ

Бахмацький РЕМ

Чернігівський РЕМ

Група C

Корюківський РЕМ

Збірна керівників

Ніжинський РЕМ

На відбірковому етапі було визначено три команди-переможці у групах (Збірна дирекції із забезпечення діяльності та дирекції комерційної, Чернігівські МЕМ та Ніжинський РЕМ) та найкращу команду із другим місцем (Збірна керівників). Саме вони і боролися між собою за кубок переможця. Чотири динамічних і захоплюючих гри і п’єдестал між собою розділили:

1 місце – Ніжинський РЕМ;

2 місце – Чернігівські МЕМ;

3 місце – Збірна керівників.

Окрім того, за особисті досягнення отримали свої нагороди й окремі гравці. Кращим бомбардиром турніру став Владислав Хвостик (Ніжинський РЕМ), який забив 5 голів. Кращим захисником – Андрій Кузюра (Збірна керівників). Кращим воротарем – вкотре Олександр Клешня (Дирекція із забезпечення діяльності). Кращим гравцем – Денис Василенко (Чернігівські МЕМ).

– Думаю, усі погодяться, що цей турнір був доволі інтригуючим. Напруга трималася до останньої секунди матчу, адже назвати переможців заздалегідь було фактично неможливо. Наші команди мають приблизно однаковий рівень (і доволі високий!), тож спостерігати за їх протистоянням було дуже цікаво, – зазначив Сергій Фелик. – Думаю, задоволення від турніру отримали всі. Ну й основної його мети досягли однозначно!

І дійсно, благодійна складова турніру, як завжди, виправдала себе. Індивідуальні пожертви, внески підрозділів, зібрані заздалегідь, призові, які деякі переможці після турніру кинули до скриньок, – цього разу енергетики зібрали 28,5 тисячі гривень.

– Усі ці кошти підуть на закупівлю необхідних речей для наших енергетиків-військових. Про кожну витрачену гривню ми, звісно ж, обов’язково відзвітуємо! – наголосив голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко.