Поки дозволяла погода, енергетики Чернігівщини вирішили провести ще один благодійний спортивний турнір на відкритих майданчиках. Для цього обрали одну зі своїх найулюбленіших ігор – волейбол.

– Після подій 19 серпня в Чернігові ми дуже сумнівалися, чи варто це робити, але, враховуючи, що наш турнір ніде не афішувався, вирішили, що таки варто. Адже це гарна змога допомогти енергетикам, які зараз виборюють свободу України в лавах ЗСУ, і заодно можливість поспілкуватися з колегами з інших підрозділів у неформальній обстановці. І величезне спасибі нашим військовим, що нам це вдалося! – відкрив змагання заступник Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Віктор Куценко.

Як і зазвичай, цього разу у волейбольних змаганнях взяло участь 12 команд, які традиційно розділили на чотири групи:

Група А

Прилуцький РЕМ

Дирекція технічна

Дирекція із ІТ

Група В

Чернігівські МЕМ

Збірна АУП

Сервісний центр

Група C

Корюківський РЕМ

Бахмацький РЕМ

Чернігівський РЕМ

Група D

Ніжинський РЕМ

Дирекція комерційна

Дирекція із забезпечення діяльності

– Після відбіркового групового етапу ми визначили по дві найкращі команди в кожній групі. Саме вони у чвертьфіналах, півфіналах і врешті-решт фіналі боролися за кубок переможця, – пояснив голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко.

У результаті п’єдестал призерів зайняли:

1 місце – Корюківський РЕМ

2 місце – Чернігівські МЕМ

3 місце – Збірна АУП

Єдина ж індивідуальна нагорода – кубок «Кращий гравець» дістався Олексію Кекуху (Корюківський РЕМ).

До речі, у волейболі команда Корюківського РЕМ тримає лідерство з минулого року. Хоча суперник у фіналі їй випав непростий – за перемогу Чернігівські МЕМ боролися до останнього. Затамувавши подих, вболівальники слідкували за кожним ударом по м’ячу, бо вирішальний міг відбутися в будь-який момент.

– Коли суперники мають однаковий потенціал, спостерігати за такими змаганнями завжди цікаво, – наголосив Віктор Куценко. – І дуже радує, що попри усі складнощі нашого теперішнього життя ми не втрачаємо цього запалу, енергії і бажання ставати кращими. Ну і звісно ж, допомагати нашим колегам, що перебувають на передовій.

Протягом турніру його учасники та вболівальники зібрали 17,5 тисячі гривень. Їх профспілковий комітет Товариства, як і завжди, планує додати до грошей, зібраних на футбольному благодійному турнірі, і витрати на потреби наших мобілізованих колег. Отож очікуйте на звіт!