Карпати – це унікальне місце, де можна відпочити з особливою насолодою як фізично, так і душею. Як і всі великі гірські масиви, вони здавна вважаються місцем великої енергетичної сили, що дає заряд бадьорості, мудрості та довголіття своїм гостям. Не дивно, що й чернігівські енергетики дуже полюбляють ці місця. Так, черговий тур вихідного дня, який зібрав 41 учасника, профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» вирішив провести на базі відпочинку «Магурка», що в селищі Верховина Івано-Франківської області.

– На жаль, через комендантську годину, що діє на території всіх областей України, їздити на такі великі відстані стало не дуже зручно, адже, якщо раніше дорога займала нічний час, то зараз це день, який уже можна було б витратити на відпочинок. Однак, незважаючи на це, працівники нашої компанії охоче їздять у такі тури вихідного дня, – говорить голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Адже навіть два-три дні у горах – це справжнє перезавантаження і неабиякий відпочинок душею.

Екскурсія Львовом, похід у гори, традиційні купання в басейні, чанах та бані, за бажання драйвові джипінг, рафтінг та їзда на квадроциклах – усе це і включав тур вихідного дня для наших енергетиків.

– Зараз усі українці без перебільшення живуть у дуже складних умовах. Постійні повітряні тривоги, щоденні новини про обстріли та їх жертви, очікування дзвінків рідних, які перебувають на передовій… У цій страшній реальності моральний відпочинок у рази важливіший, ніж фізичний, – кажуть енергетики. – А в горах особливо відчуваються відновлювальні властивості нашої планети – тут і дихається легше, і настрій підіймається, й неначе відбувається якийсь прилив внутрішніх сил. І якщо є можливість скористатися цими цілющими властивостями, то чом би й ні?