Днями в гості до чернігівських енергетиків завітав колега, якого вони давно не бачили. Провідний фахівець служби економічної безпеки підприємства Олексій (прізвища з відомих причин ми не називатимемо) зараз обороняє нашу державу у складі одного з військових підрозділів. І в АТ «Чернігівобленерго» цього разу він завітав із дуже символічним подарунком – прапором з передової, який вручив особисто Голові правління Товариства Сергієві Фелику.

– Ми вболіваємо за кожного працівника компанії, який перебуває у лавах Збройних сил України та інших військових підрозділів. Вони – наша гордість і надія! Саме військові дозволяють нам виконувати свою безпосередню роботу у відносно мирних умовах, саме вони надихають нас вдосконалюватися і знаходити виходи зі складних ситуацій, саме вони дарують нам віру у Перемогу. А тому кожен такий подарунок для нас особливо цінний, – наголосив Сергій Фелик.

Зараз українські рубежі обороняють 118 працівників «Чернігівобленерго». На жаль, двоє наших колег – інженер відділу експлуатації будівель і споруд Костянтин Смєлов та електромонтер з експлуатації розподільних мереж 4 групи дільниці ПЛ ЦЦР Корюківського РЕМ Олександр Крепс – уже ніколи не переступлять поріг Товариства і не посміхнуться колегам, іще двоє чернігівських енергетиків рахуються такими, що пропали безвісти, а один перебуває в полоні. 

– Дуже хочеться, щоб кожен із наших енергетиків-захисників залишився живим і неушкодженим і якомога швидше повернувся додому, – каже Сергій Фелик. – Ми тримаємо за них кулачки і дуже чекаємо на них вдома, у складі нашої великої енергетичної родини!