Дорогі українці!

Сьогодні своє професійне свято відзначають хранителі нашого спокою, боги мирного неба, опора і надія українського народу — військовослужбовці Збройних сил України.

Боєздатна армія — запорука безпеки будь-якої держави. І з початком повномасштабного вторгнення росіян увесь світ побачив, що наша армія саме така. В умовах обмежених ресурсів та переважаючої більшості противника наші хлопці і дівчата показали таку міць і силу духу, яка зносить усе на своєму шляху і якій можуть позаздрити найбільш забезпечені армії світу.

ЗСУ — наш щит і меч! Військові — ті люди, завдяки яким навіть зараз ми можемо жити і працювати у відносно мирних умовах, обіймати рідних і насолоджуватися невеличким радощами звичного життя. Тож цього дня хотілося побажати вам одного — незрадливої удачі на полі бою й однієї великої Перемоги на всіх! Кожного з вас ми чекаємо вдома живим, здоровим і щасливим!

Усіх же українців цього (і не лише цього) дня ми закликаємо підтримувати наших захисників добрим словом і донатом. Перемога над ворогом — наша спільна мета і кожен має зробити у неї свій внесок .

Зі святом, захисники України! Ми з вами, ми завжди поряд!

З повагою і найщирішими побажаннями — Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик