Аж два роки пройшло з того часу, як чернігівські енергетики востаннє змагалися в настільний теніс, хоч прихильників цього виду спорту в АТ «Чернігівобленерго» і вистачає.

– Усі плани зруйнувало повномасштабне вторгнення росіян, – говорить голова профспілкового комітету Товариства Іван Тимошенко. – Із другої половини минулого року ми потроху почали відновлювати наші змагання, однак не всі. Так, до настільного тенісу справа дійшла лише зараз. І працівники компанії із задоволенням відгукнулися на цю пропозицію профкому.

А змагалося у настільний теніс цього року 22 гравці (16 чоловіків та 6 жінок) із 8 команд.

– Першість визначалася як серед команд, так і в особистому заліку, – пояснив Іван Тимошенко. – Кожна партія гралася до 11 очок. Командні ж місця визначалися за найменшою сумою зайнятих місць всіма членами команди.

Дух азарту в повітрі, миттєва реакція гравців, непідробні емоції вболівальників… І ось лідерами у турнірі стали:

серед чоловіків:

1 місце – Станіслав Бордовіцин (Прилуцький РЕМ);

2 місце – Владислав Бордовіцин (Прилуцький РЕМ);

3 місце – Олександр Максимов (Бахмацький РЕМ).

серед жінок:

1 місце – Олена Малах (Чернігівський РЕМ);

2 місце – Наталія Коваль (Бахмацький РЕМ);

3 місце – Аліна Глаголєва (Прилуцький РЕМ).

у командному заліку:

1 місце – Прилуцький РЕМ (6 очок: чоловіки – 1 та 2, жінка – 3);

2 місце – Бахмацький РЕМ (14 очок: чоловіки – 3 та 9, жінка – 2);

3 місце – Дирекція з захисту активів (15 очок: чоловіки – 4 та 7, жінка – 4).

Та головне – як і всі інші змагання серед команд структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго», турнір з настільного тенісу мав благодійну мету – збір коштів на потреби колег-енергетиків, які боронять незалежність України у різних військових підрозділах.

– Приємно, що наші працівники завжди активно підтримують спортивні ініціативи керівництва Товариства і профспілкового комітету. А ще приємніше, що кожен із них добре знає їхню основну мету – благодійну діяльність, – наголошує Іван Тимошенко. – Можливість проводити такі змагання у нас з’явилася саме завдяки нашим захисникам, тож і ми маємо їх усіляко підтримувати, робити все від нас залежне, щоб тут, у тилу, допомогти тим, хто на передовій. Звісно, останнім часом наші спортивні та й інші заходи із міркувань безпеки не несуть масовий характер, та, незважаючи на це, нам все одно вдається зібрати грошову допомогу, яка згодом стане основою не просто корисних, а необхідних речей для наших воїнів. А яких саме, ми вам невдовзі обов’язково розповімо.