Кілька років поспіль ми інформуємо громади Чернігівської області про заплановані тимчасові перерви в електропостачанні на їхній території –надсилаємо відповідні повідомлення на електронні адреси, розміщені на їх офіційних вебсайтах. І величезне спасибі тим громадам, які активно використовують цю інформацію – оприлюднюють її на своїх ресурсах (тих же сайтах, сторінках у фейбуці, телеграм-каналах) або ж просто роздруковують і розвішують на дошках оголошень у населених пунктах громади.

– Ми добре розуміємо, що далеко не всі 100% населення області користуються нашими онлайн-ресурсами, за допомогою яких можна заздалегідь дізнатися про планові перерви в електропостачанні. Особливо, якщо брати до уваги прикордонні райони, де Інтернет-сигнал слабкий або його і зовсім немає, – говорить начальник кол-центру АТ «Чернігівобленерго» Олександр Шабалін. – Співпраця з громадами і дає можливість виправити цю ситуацію.

У той же час трапляється, що електронна адреса громади змінилася, але ми про це не знаємо. У такому випадку дуже просимо звернутися до нас у зручний спосіб (в тому числі й через онлайн-звернення), повідомити нові дані і ми обов’язково внесемо їх до списку розсилки.

Отож, шановні голови громад! Будь ласка, перевірте, чи отримуєте ви інформацію про тимчасові перерви в електропостачанні від нашої компанії. Якщо ні – чекаємо на ваше звернення. А принагідно додаємо деякі рекомендації для очільників старостинських округів при незапланованих перервах в електропостачанні.

Завжди готові до співпраці !