«Найкращий спосіб зробити дітей хорошими – зробити їх щасливими», – говорив свого часу відомий ірландський письменник Оскар Уайльд. Та щоб це стало можливим, діти мають жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. На жаль, дійсність українських малюків інша…

– Хотілося б, щоб наші діти змогли забути всі ті жахіття, які бачили і про які чули останніх два роки, хотілося б, щоб вони знали, що таке війна, лише зі сторінок підручників з історії, але рашисти зробили все, щоб їхні «подвиги» вкарбувалися у пам’яті тисяч маленьких українців. Що в цьому випадку можемо зробити ми, дорослі? Якомога більше радувати свою малечу й усіма можливими способами дарувати їй позитивні емоції, – каже голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Впевнений, що зробити це можуть не лише рідні, а тому наша профспілка залюбки влаштовує екскурсії, свята та інші розваги для дітей працівників «Чернігівобленерго».

Тільки-но дітлахи розібрали подарунки від Святого Миколая, відстрибали і відтанцювали під час святкувань у «Цікавій кімнаті», як до Різдва профспілковий комітет вже підготував для них інші сюрпризи – квитки на казкові вистави. Вистава «Пригоди Петрика святкової ночі» у Чернігівському обласному молодіжному театрі, казка «Навколосвітня подорож сніговика» у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм і врешті-решт інтерактивна новорічна мультимедійна вистава «Чарівні пригоди Святого Миколая» у Міському Палаці культури імені В’ячеслава Радченка – обрати було з чого.

– Такі культурні заходи ми завжди намагаємось підібрати під різні вікові категорії, щоб отримати позитивні емоції могли не лише дошкільнята та учні початкової школи, – говорить Іван Тимошенко. – Адже хто б і що не говорив, а інколи навіть дорослі мріють потрапити в казку.

Попереду ж іще чимало вистав, екскурсій та свят, тож слідкуйте за анонсами профспілкового комітету – там обов’язково знайдеться щось цікаве для вас і вашої малечі!