А ми продовжуємо радувати нашу малечу! Під час зимових канікул свої двері для дітей працівників АТ «Чернігівобленерго» знову гостинно відкрив чотиризірковий комплекс «Іллара» у місті Іршава Закарпатської області.

Комфортабельні корпуси, зимовий та літній басейни, спортивний майданчик, тренажерна зала, зали для хореографії та фітнесу, велике бомбосховище, а головне – атмосфера справжнього релаксу та свята… Усім цим діти чернігівських енергетиків могли насолоджуватися протягом всієї зміни, що тривала 10 днів.

– Оскільки ще минулого року тут побував не один десяток наших дітей, ми заздалегідь знали, що це буде направду чудовий відпочинок, – кажуть енергетики. – Принади справжнього курорту плюс пізнавальні екскурсії і цікаві заходи для дітей. Що може бути кращим проведенням часу на канікулах?

– Головне наше завдання – щоб з відпочинку діти повернулися у гарному настрої, з купою позитивних вражень і бажанням подорожувати Україною й надалі, – каже голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Хто знає, коли ми зможемо знову безперешкодно і безпроблемно відпочивати на наших морських курортах. Відпочинок же у західній частині України – гарна альтернатива, яку ми неодмінно маємо використати. 

Отож слідкуйте за анонсами профспілкового комітету – це була точно не остання мандрівка енергетиків у чарівне Закарпаття.