15 лютого свою заслужену нагороду – Орден «За заслуги» ІІІ ступеня –отримав електрослюсар з ремонту устаткування розподільних пристроїв 6 розряду служби підстанцій 35 кВ і вище АТ «Чернігівобленерго» Володимир Єзепа. Вручив її Володимирові Івановичу Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик.

– Думаю, увесь колектив нашої компанії дуже радіє, коли колеги отримують такі високі нагороди. І хочу, щоб усі працівники «Чернігівобленерго» знали: ми пам’ятаємо про заслуги кожного – тих, хто працював на лініях у важкі лютому та березні 2022 року, тих, хто потім відновлював зруйновані та пошкоджені об’єкти, тих, хто зараз робить значний внесок у роботу і розвиток компанії, тих, на кому вона фактично тримається, – наголосив він. – Володимире Івановичу, ви – один з таких людей, тож ця нагорода абсолютно заслужена. І я щиро вас із нею вітаю!

– Цього року серед усіх енергетиків України лише 12 чоловік отримало таку відзнаку від Президента України. І дуже приємно, що дві з них дісталися нашим колегам, – додав директор з персоналу АТ «Чернігівобленерго» Валерій Журбін.

Нагадаємо: до Дня енергетика такий же орден «За заслуги» ІІІ ступеня отримав електромонтер з ремонту повітряних ліній електропередачі 5 розряду служби ліній електропередачі 35 кВ і вище Анатолій Лавренко. Іще одна висока відзнака – Орден княгині Ольги ІІІ степеню – дістався електромонтеру з обслуговування підстанцій 4 групи Служби підстанцій 35 кВ і вище Ірині Шалапуді.

Чернігівські енергетики! Ви – найкращі! Увесь колектив дуже пишається тими, хто вже отримав відзнаки за свою нелегку роботу у період відновлення, і тими, хто ці нагороди отримає в майбутньому. А вони точно будуть, адже ви їх варті!