17 лютого профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» провів перший благодійний турнір цього року – дев’ять команд структурних та відокремлених підрозділів Товариства зібралися на майданчиках спорткомлексу «Супутник» у Прилуках, щоб позмагатися за першість у волейболі, а заодно зібрати кошти на потреби наших колег-енергетиків, які зараз відстоюють кордони України у лавах військових.

– Почати наш турнір хотілося б із подяки українським захисникам. Саме завдяки їм ми сьогодні маємо можливість зібратися тут і провести разом час, – відкрив змагання заступник Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Віктор Куценко. – Такі турніри – це завжди гарна можливість не лише показати свій спортивний хист, а й поспілкуватися з колегами з інших підрозділів на різні теми, обговорити проблемні питання, поділитися досвідом і просто отримати заряд позитиву. Цього усім учасникам змагань я і бажаю, а переможе нехай сильніший!

Традиційно попередньо усі команди-учасники за допомогою жеребкування були розділені на групи. Цього разу їх було три:

Група А

Збірна АУП

Дирекція технічна

Чернігівський РЕМ

Група В

Корюківський РЕМ

Ніжинський РЕМ

Прилуцький РЕМ

Група С

Чернігівські МЕМ

Дирекція комерційна та ІТ

Бахмацький РЕМ

Розпочалася гра, як і зазвичай, із групового етапу. У чвертьфінал вийшли три команди-переможниці – Збірна АУП, Прилуцький РЕМ та Бахмацький РЕМ, а також команда з найкращим результатом, що посіла друге місце у своїй групі – Чернігівські МЕМ. Призові ж місця після проведення чвертьфіналу, півфіналу і фіналу між собою розділили:

1 місце – Прилуцький РЕМ;

2 місце – Збірна АУП;

3 місце – Чернігівські МЕМ.

У єдиній особистій номінації – «Кращий гравець» – переможцем став Олександр Степаненко (Прилуцький РЕМ).

– Цей турнір до останнього був дуже цікавим і непередбачуваним. Це добре, коли із року в рік у нас змінюються лідери. Це означає, що рівень команд невпинно росте – на кращих рівняються і намагаються перевершити. Думаю, на наступному волейбольному турнірі на нас іще чекають сюрпризи, – підсумував голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Сьогодні ж усе вдалося якнайкраще. Усі відпочили, отримали купу емоцій, а головне навіть без великої кількості вболівальників ми зібрали чималу суму на потреби військових – 21 тисячу 730 гривень. Їх ми витратимо на те, що замовлять наші захисники. Ну і, звісно ж, про це відзвітуємо. Часи для України прийшли нелегкі, тож маємо усіляко підтримувати військових всім, чим можемо. Перемога здобувається лише разом!