Традиційно на Масляну енергетики зібралися на змагання з боулінгу – відволіктися від робочих буднів, відпочити, поспілкуватися в неформальній обстановці, а головне – зібрати кошти на потреби наших захисників, адже протягом двох останніх років кожне змагання в АТ «Чернігівобленерго» проводиться виключно з благодійною метою.

– Велике щастя, що ми маємо змогу отак-от збиратися разом. Звісно, завдяки військовим. За що їм величезна подяка! – наголосив Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик. – Такі заходи дуже допомагають згуртувати колектив, а в наш час це потрібно як ніколи. Усі разом маємо продемонструвати справжню єдність, щоб перемогти спільного ворога.

Цього разу участь у змаганнях з боулінгу взяли 11 команд – 10 команд структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго» та команда ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ». А щоб у жодної не було нарікань на «нефартову доріжку», розподілити їх вирішили за допомогою жеребкування.

Дві години завзяття, драйву та непідробних емоцій – і ось журі вже підраховує бали.

У трійку переможців в командному заліку увійшли:

перше місце – дирекція технічна (Олександр Атрощенко, Ігор Ходико, Наталія Чемен та Марина Білоус);

друге місце – Чернігівські МЕМ (Олег Новик, Дмитро Міненко, Алла Багмут та Циновник Валерія);

третє місце – «Блискавка» (Андрій Трутень, Іван Новгородський, Олена Новгородська та Марія Коваль).

В особистому чоловічому заліку розподіляти призові місця вже вкотре довелося за додатковими фреймами, адже два гравця – Олег Новик та Андрій Трутень – набрали однакову кількість балів (по 134). Кінцевий список переможців-чоловіків виявився таким:

перше місце – Ходико Ігор (дирекція технічна);

друге місце – Олег Новик (Чернігівські МЕМ);

третє місце – Андрій Трутень («Блискавка»).

В особистому жіночому заліку турнірна таблиця мала такий вигляд:

перше місце – Наталія Зогій (ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ»);

друге місце – Алла Багмут (Чернігівські МЕМ);

третє місце – Мартинович Вікторія (Чернігівський РЕМ).

– Протягом змагань ми, як завжди, проводили збір коштів на потреби військових. Сума вийшла нехай і не велика – 11200 гривень, однак, якщо додати її до тих коштів, що залишилися після попередніх змагань, можна придбати щось суттєве, що знадобиться нашим хлопцям на передовій, – говорить голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Ми збираємо запити від наших колег-енергетиків, які зараз відстоюються незалежність України на полі бою, а також військових, які боронять Чернігівщину, і намагаємось допомогти по максимуму. Лише співпраця, взаємодопомога і спільна боротьба на всіх фронтах – військовому і тиловому – зможе наблизити таку довгоочікувану Перемогу.