А ми продовжуємо знайомити своїх споживачів з уже реалізованими проєктами Інвестиційної програми АТ «Чернігівобленерго» 2024 року, адже саме вони дозволяють компанії покращити якість і надійність електропостачання на території області і скорочують витрати на ремонт окремих ділянок мережі, а споживачам дають можливість безперешкодно використовувати таке благо цивілізації як електроенергія.

– Днями ми завершили будівництво резервної перемички між двома повітряними лініями 10 кВ у Чернігівському районі. Її довжина – 3,3 кілометра, – розповідає заступник директора технічного з низьковольтних мереж АТ «Чернігівобленерго» Сергій Переверза. – До цього можливості резервування цих двох ліній не було, що у випадку аварійних ситуацій значно збільшувало тривалість перерв в електропостачанні для споживачів, які від них живляться (а це 985 домогосподарств). Тепер така можливість з’явилася. При порушенні живлення на одній із ліній резервна перемичка допоможе перезаживити споживачів на іншу лінію до відновлення пошкодженої.

Одночасно із проєктами Інвестиційної програми продовжують реалізовувати енергетики і проєкти інших програм. Активно готуємось до проходження наступного осінньо-зимового періоду і не лише до нього!