Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

Уже третій рік поспіль ми святкуємо його в умовах повномасштабного вторгнення росіян… Два роки важких втрат і болю позначилися на житті майже кожного українця. Тож не дивно, що навіть у таке свято далеко не всі можуть відкрити своє серце добру, забути про горе і пробачити ворога. Однак не забувайте, що Воскресіння Господнє – це і є Перемога! Тож саме це почуття має сьогодні наповнювати наші серця.

Віра в Перемогу дасть можливість усім, хто на передовій, стати перед обличчям смерті і мужньо захищати свою землю, тим, хто забезпечує тил, – більше сил віддавати підтримці наших захисників й відновленню країни після рашистської навали, тим, хто ненавидить ворога, – направити усю міць цього почуття на боротьбу із брехнею і несправедливістю у своїй країні, щоб не стати схожим на загарбника. Не тільки цього дня, а й завжди, ми маємо єднатися і направляти усі свої сили на те, що Перемога була не лише у наших душах, а й реалізованою фізично! Ісус Христос переміг саму смерть і ми обов’язково переможемо ворога!

Нехай же Святий Великдень несе усім нам оцю довгоочікувану радість Перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, живить душу й укріплює віру!

Христос Воскрес!

 

З найкращими побажаннями – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик