Допомога захисникам – одна з пріоритетних задач для будь-якого українського підприємства, організації чи невеличкого бізнесу. Не дивно, що й АТ «Чернігівобленерго» завжди радо долучається до будь-яких ініціатив, які покликані підтримати наших воїнів та допомогти їм у боротьбі з ворогом. А тому усіх наших колег та споживачів закликаємо приєднуватися до наступної – збору використаних електронних цигарок. Їх АТ «Чернігівобленерго» передасть активістам Об’єднання добровольців «Бо можемо», головою якого є наш колега – начальник служби діагностики, ізоляції і захисту від перенапруг Андрій Галюга. 

– Війна перейшла у таку стадію, коли список гаджетів, які використовують військові, чи не щодня збільшується. Для ефективного ведення бойових дій нашим захисникам треба завжди мати у робочому стані купу додаткового обладнання – рації, тепловізори, планшети тощо. Саме тому ми вирішили, що маємо забезпечити їх павербанками. Збирати їх будуть наші волонтери, однак для цього нам дуже потрібна допомога людей – на постійній основі ми відкриваємо збір електронних цигарок, елементи яких мають стати частиною цих павербанків, – пояснює він. 

Біля центрального входу в головний офіс нашого підприємтва ми розмістили «скриньку» для збору електронок. Нею став тубус від порохового заряду гаубиці, що приїхав із самісінької передової, де зараз наша 1-ша окрема танкова Сіверська бригада нищить окупанта. У ньому ви і можете залишити свої використані електронні цигарки.

Дуже просимо долучитися до цього збору й відокремлені підрозділи! Вам це нічого не вартуватиме, а наші захисники зможуть поповнити свої енергоресурси додатковими павербанками.

Щодо споживачів… Ви теж можете підтримати цю ініціативу – принести використані електронні цигарки в зоомагазини «Кузя», що знаходяться у пішохідному переході біля ЦУМу (приймати їх там будуть із понеділка до п’ятниці з 10 до 19 години, у суботу та неділю – з 10 до 18 години) або ж у спеціалізований зоомагазин «Кормушка» на проспекті Левка Лук’яненка, 70 (із понеділка до суботи з 10 до 18 години).

Подаруймо українським захисникам часточку своєї енергії!