Після запровадження графіків обмеження споживання електричної енергії одним із найчастіших запитань споживачів стало «А в якій я черзі?» Стосується це і Графіка погодинних відключень (ГПВ), і Графіка аварійних відключень (ГАВ), і Спеціального графіка аварійних відключень (СГАВ). Згодні, шукати себе у величезних списках черг, на які розділені споживачі нашої області, не дуже зручно, тому АТ «Чернігівобленерго» вирішило вдосконалити механізм пошуку черги.

– З недавніх пір можливість отримання такої інформацію з’явилася на нашому офіційному вебсайті у розділі «Відключення» (https://chernihivoblenergo.com.ua/blackouts), – пояснює начальник кол-центру АТ «Чернігівобленерго» Олександр Шабалін. – До речі, працює ця функція як для побутових, так і для непобутових споживачів. Що потрібно для користування нею? Доступ до мережі Інтернет та номер особового рахунку або ЕІС-код. Обираєте у розділі «Відключення» кнопку «Отримати інформацію про номер черги у заходах обмеження», вводите вищевказані дані і все – інформація на екрані! Просто, зручно і швидко!

Також побутові споживачі електроенергії (населення) можуть дізнатися свою чергу у графіках за допомогою наших чат-ботів у Viber або Telegram. Натискаєте кнопку "Додаткова інформація", а потім "Дізнатися номер черги при заходах обмеження". Обираєте метод ідентифікації (за особовим рахунком або ЕІС-кодом), вводите дані й інформація так само з’являється на екрані.

Крім того, фахівці «Чернігівобленерго» працюють над механізмом отримування цієї інформації у голосовому меню самообслуговування телефонії кол-центру компанії. Коли це буде реалізовано, ми обов’язково повідомимо вам додатково.