28 травня в АТ «Чернігівобленерго» відбулася чергова профспілкова звітно-виборна конференція. Згідно зі статутом профспілки, раз на п’ять років делегати від трудових колективів компанії мають визначитися із головою профспілки, його заступником та президією, які і будуть протягом подальших п’яти років представляти інтереси енергетиків Чернігівщини. Востаннє така конференція проходила 30 травня 2019 року. Там і було визначено нинішній склад керівництва профспілки.

– Я дуже добре пам’ятаю ту конференцію, бо п’ять років промайнуло дуже швидко, – посміхається голова профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» Іван Тимошенко. – Скажу, що ці роки точно не були простими. А особливо для мене, адже посада голови профспілки стала абсолютно новим етапом мого життя. Починалося все з того, що довелося вносити зміни у державний реєстр, а це доволі складна процедура, на яку пішло чимало сил, енергії і часу. Та ще й збіглося це з початком періоду дитячого літнього відпочинку. Треба було все встигнути, все поєднати. Можливо, ідеально вдавалося не все одразу, але до карантинних обмежень ми ще встигли організувати активний дитячий та сімейних відпочинок на морі, провести велику спартакіаду, а також розширити спектр культурно-масової роботи у компанії. У її списку залишилися традиційні заходи – екскурсії, змагання з футболу, волейболу, шахів, настільного тенісу, і разом із тим з’явилися нові – змагання з хокею, боулінгу, риболовлі, квізу. Усе, чим цікавилися наші енергетики, ми старалися адаптувати у масові заходи. Потім був період карантину і згодом війна… Із початком війни проведення розважальних заходів стало недоцільним, тож ми трансформували їх у благодійні і тепер активно допомагаємо військовим. Це стало однією із основних задач нашої профспілки, до якої логічно додалася допомога постраждалим від агресії росії колегам. Викликів вистачає, однак, думаю, разом ми добре із ними справляємось.

– Керівництво компанії дуже вдячне профспілці за роботу, адже жодного разу за ці п’ять років зауважень до організації усіх заходів, які проводилися енергетиками і для енергетиків, не було, – зазначив заступник Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Віктор Куценко. – Непростий час, але профспілка підтримує усі напрямки, які потрібні енергетикам. Побажати їй хочемо одного – щоб темпи цієї роботи у подальшому не падали, а лише зростали.

– Керівництво профспілки добре проявило себе не лише у повсякденній роботі, а й у складний період активної фази бойових дій в області. На окупованій території, де в той час перебував Іван Тимошенко, разом з працівниками Ріпкинської дільниці він зміг організувати роботу з відновлення об’єктів електропостачання та заходи, спрямовані на допомогу людям. А це як ніщо інше характеризує його і як людину, і як керівника, – підсумував директор з персоналу АТ «Чернігівобленерго» Валерій Журбін.

Не дивно, що усі 58 делегатів трудових колективів (загальна кількість членів профспілки, куди входять працівників АТ «Чернігівобленерго» і ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ», – 3017 чоловік, на 50 працівників визначається один делегат) одноголосно проголосували за переобрання нинішнього складу профспілкового комітету на другий термін, а також залишили повторно той же склад ревізійної комісії, до роботи якої також жодного разу претензій не було.

А ось після офіційної частини і спілчани з Чернігова, і гості міста мали змогу насолодитися екскурсією і зробити чудові пам’ятні фото в одній із найцікавіших локацій обласного центру – Дитинці давнього Чернігова.

Ну що ж, іще раз вітаємо керівництво профспілкового комітету АТ «Чернігівобленерго» із переобранням і чекаємо на нові, цікаві і корисні ініціативи для енергетиків!