Шановні колеги!

У нашій великій енергетичній родині сталася біда. Серйозного лікування потребує Анна Ільченко – дружина електромонтера з експлуатації розподільних мереж Новгород-Сіверської дільниці Корюківського РЕМ Владислава Ільченка. Тиждень тому їй поставили діагноз «астроцитома grade 2-3 головного мозку».

– Цю страшну новину ми дізналися 11 липня. На детальну діагностику, лікування та реабілітацію Аню направили в Інститут нейрохірургії імені академіка А.П. Ромоданова, однак уже зараз маємо зібрати 250 тисяч гривень. Звісно, таких грошей наша родина не має, – говорить Владислав Миколайович. – Та я впевнений, що нам все вдасться, і Аня – любляча дружина і турботлива матуся – уже скоро здоровою повернеться додому.

Астроцитома – це злоякісна пухлина, підтип великої групи пухлин головного мозку, які називають гліомами. Виникає цей вид пухлин із астроцитів – невеликих зіркоподібних клітин у головному мозку. Лікування астроцитом головного мозку, як правило, являє собою комплексний підхід. Крім хірургічного видалення максимального обсягу пухлини застосовується радіохірургія (якщо обсяг пухлини не перевищує максимальний рекомендований для лікування на КіберНожі), але обов’язковим етапом є і променева терапія. Самі розумієте, за такого діагнозу і складного лікування важлива кожна хвилина і кожна хвилина зволікання лише погіршує ситуацію. 

Родина Ільченків завжди допомагала іншим колегам під час таких зборів, бо вважала і вважає, що у всіх найскладніших ситуаціях енергетики мають підтримувати одне одного, стояти пліч-о-пліч. Хто ж, як не ми, протягнемо руку допомоги людям, які у такі складні часи працюють поряд? Тож давайте і зараз об’єднаємося разом задля порятунку життя.

Свої посильні пожертви ви можете перерахувати на одну із карток Альони Владиславівни Ільченко (доньки Анни і Владислава):

ОТП Банк – № 5168 8727 7730 2653

ПриватБанк – № 4149 6090 2789 3355

ОщадБанк – № 5167 8032 8783 3276

МоноБанк – № 5375 4141 5111 8303

За можливості долучайтеся якомога скоріше! Важлива кожна хвилина і кожна гривня допомоги!