ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

Шановні енергетики!

Знову прийшов час проявити свою згуртованість й об’єднатися заради порятунку життя, бо зараз наша допомога дуже потрібна одному із колег – водієві служби транспорту і логістики АТ "Чернігівобленерго" Олександрові Скрипаку. Минулого року у його родині сталася біда. Страшний діагноз – рак щитоподібної залози виявили у доньки Олександра Михайловича Анастасії. 30 листопада їй зробили операцію – екстрафасціальну тиреоїдектомію (видалення щитоподібної залози або її долі). Цей вид оперативного втручання застосовують у крайніх випадках, коли іншого шляху порятунку пацієнта немає. Саме так сталося у Насті – лікарі мали видалити пухлину, що сягнула 1,4 сантиметра. Однак через специфічне анатомічне розташуванням щитоподібної залози, виконання тиреоїдектомії може призводити до низки ускладнень як, наприклад, тимчасова або постійна втрата голосу чи гіпокальціємія. А тому період реабілітації не завжди швидкий і простий.

– Ми сподівалися, що після операції життя Насті увійде у звичне русло, однак виявилося, що подальше лікування доволі тривале і… дороге, – зітхає Олександр Михайлович. – Зараз нам потрібно знайти близько 140 тисяч гривень. Таких коштів ми не маємо… А Насті ж лише 32 роки, ще жити і жити. Як батько, я готовий все віддати, аби тільки у неї все було добре, але зараз просто не знаю, чим їй допомогти.

Із 1983 року Олександр Михайлович працював у чернігівській мехколоні, яка будувала мережі області, у 2016 році перейшов у службу транспорту та логістики АТ «Чернігівобленерго». Завжди без зволікань брав участь у всіх схожих зборах, бо вважав допомогу колегам, які опинилися у складній ситуації, принциповою справою, тепер же наша допомога потрібна і йому. Давайте сконцентруємо свої зусилля і допоможемо врятувати іще одне життя! Ми це точно можемо і довели це вже не раз!

Свої посильні пожертви ви можете перерахувати на картку ПриватБанк № 5168 7573 7719 2887 (Скрипак Олександр Михайлович).

Кожна гривня допомоги важлива, тож долучайтеся якомога скоріше!