Дорогі українці!

Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, і саме в нашій країні він давно вже став чимось набагато більшим, ніж просто пункт із переліку символіки у Конституції. І це не дивно, бо наш Державний Прапор – справжнє уособленням національної єдності, свободи та незалежності, честі та гідності, історії та сьогодення.

Створюючи нову родину, ми бачимо прапор, який майорить над палацом урочистих подій, відводячи вперше дитину до школи, ми споглядаємо підняття державного прапора на урочистій лінійці, здобуваючи перемогу у змаганнях, ми піднімаємо рідний прапор над головою, відвойовуючи свої землі у ворога, ми встановлюємо на висоті свій прапор, проводжаючи українських воїнів в останню путь, ми накриваємо їх синьо-жовтим полотном. Усі важливі у нашому житті події починаються і закінчуються із Державного Прапора. Прапор – це про патріотизм і самоідентифікацію, про силу духу і віру, про гордість і Перемогу!

І в цей святковий день я хочу побажати всім українцям, щоб наше синє небо завжди було ясним і мирним, щоб наші жовті поля завжди давали добрий урожай, щоб наша країна розвивалася і процвітала, а над усім цим у кожній області, кожному районі, кожному місті і селі майорів синьо-жовтий стяг!

З Днем Державного Прапора!

 

З повагою – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик