Перший матч на новому футбольному полі. До 25-річчя заснування АТ «Чернігівобленерго» на водно-лижній базі «Енергетик» відкрили сучасний спортмайданчик і одразу провели змагання з міні-футболу серед команд відокремлених та структурних підрозділів АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» та команди ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» Чемпіонат був започаткований адміністрацією та профспілковим комітетом метою пропаганди здорового способу життя, налагодження дружніх взаємовідносин між працівниками відокремлених підрозділів та дирекцій АТ «Чернігівобленерго» та ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ».

 

  «Колектив об’єднує не лише щоденна наполеглива праця, а й насичене активне дозвілля. Ми давно мріяли про такий стадіон, адже наші енергетики вміють і люблять грати і у футбол, і у волейбол. Сподіваємося, що відкриття сучасного майданчика зміцнюватиме спортивний дух та підвищуватиме професійний рівень гравців», - підкреслив Голова правління АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» Михайло Ільницький.

 

 На спортивне свято енергетиків завітав і Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Очільник міста привітав колектив з 25-річчям заснування Товариства та подякував за те, що компанія приділяє увагу розвитку спорту і побудувала сучасний стадіон зі штучним покриттям власним коштом.

 

«Дуже добре, що компанія знайшла можливість профінансувати і побудувала його. Це буде об’єднувати колектив, і люди будуть більш спортивними. І це позитивно. Для мене як міського голови найголовніше те, що у нас є набагато більша і краща співпраця та людський контакт з Головою правління. Я вдячний за вчасно сплачені податки. Адже сплачені податки – це як раз ті зміни, які робляться зараз у місті», - наголосив Владислав Атрошенко.

 

 Спортсменів і вболівальників привітав з визначною спортивною подією Голова профспілки АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» Іван Тимошенко. І повідомив, що 4 липня цей майданчик вже прийматиме волейбольні команди.

 

 Символічне перерізання червоної стрічки, традиційний обмін подарунками  і гра почалась. Спекотна погода і не менш жаркі футбольні баталії. Гострі гольові моменти, розчарування від падінь та радість від забитих м’ячів у ворота суперника.

  Захід зібрав безліч вболівальників, які активно підтримували гравців, надихали команди на результативну гру.

  Змагання проводилось у два етапи: І етап (відбірковий груповий) та  ІІ етап (фінальний плей-офф). На Чемпіонаті панував дух корпоративної єдності.

 

 

 Після тривалої і виснажливої боротьби серед фіналістів визначились переможці. Володарем Кубку неочікувано для всіх стала команда Бахмацького РЕМ.

Основний час матчу між бахмацькими енергетиками та Чернігівськими МЕМ закінчився з рахунком 1:1. У серії післяматчевих пенальті вони здолали суперника з рахунком 3:2.  Матч за третє місце між командами Ніжинського РЕМ та Дирекції з забезпечення діяльності завершився з рахунком 1:0 на користь ніжинських енергетиків. Команди-призери нагороджені Кубками, медалями, грамотами та грошовими преміями.

   Також організатори відзначили номінаціями кращих гравців:

- номінація «Краща команда підтримки» - Дирекція із забезпечення діяльності

 - номінація "Кращий воротар" - інженер ВТГ Чернігівських МЕМ Анатолій Астаф’єв

- номінація "Кращий захисник" – диспетчер ОДГ Бахмацького РЕМ Шекера Віталій

- номінація "Кращий бомбардир" – водій автотранспортних засобів Прилуцької дільниці СТіЛ Олександр Оніщенко .

Протягом усього дня не обходилося без сюрпризів. На футбольному майданчику вирували пристрасті та панувала дружня атмосфера. Такі Чемпіонати сприяють зміцненню корпоративного духу та згуртованості в спорті, а й на професійній ниві.