Відтепер на одній віртуальній платформі «E-Svitlo» https://cn.e-svitlo.com.ua/ об’єднані послуги Оператора системи розподілу та Постачальника. Це сучасний інструмент, який надає споживачам доступ до максимально повної інформації щодо їхнього особового рахунку. Так, окрім можливості передати покази електролічильника, користувачі сервісу «Особистий кабінет» матимуть можливість:

 

- отримувати інформацію про зареєстровані тимчасові перерви в електропостачанні (причину та термін відновлення електропостачання, у т.ч. й про заздалегідь заплановані);

 

- оформити звернення як до розподільчої компанії, так і до постачальника (крім м. Славутич) без дзвінка до кол-центру;

 

- переглянути персональну інформацію, у т.ч. й про засіб обліку електроенергії;

 

- отримати рахунок за електроенергію в електронному вигляді (також зберігається архів рахунків за попередні періоди);

 

- здійснити оплату онлайн та контролювати платежі за використану електроенергію.

 

  До переваг також слід віднести можливість приєднання декількох особових рахунків до одного облікового запису. Якщо Ви до цього були користувачем сервісу «Особистий кабінет» на сайті АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» - нема потреби створювати новий обліковий запис, достатньо ввести свій логін та пароль, яким Ви користувалися при авторизації в особистому кабінеті АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

 

УВАГА! Якщо Ви до цього були користувачем сервісу «Особистий кабінет» на сайті АТ «Чернігівобленерго» - ДЛЯ БЕЗПЕЧНОГО КОРИСТУВАННЯ СЕРВІСОМ ВАМ НЕОБХІДНО ЗМІНИТИ ПАРОЛЬ У СИСТЕМІ!

 

  Сервіс містить детальну інструкцію для користувачів послуги – за посиланням

https://cn.e-svitlo.com.ua/ip_cabinet/static/instructions_pobut2.pdf . Тож, у період введених карантинних заходів ця послуга стане в нагоді широкому спектру побутових споживачів електроенергії.