Щодня споживачі електроенергії цікавляться темою придбання багатофункціональних електролічильників. Але від здійснення цієї важливої покупки людей часто відштовхує складний і затягнутий у часі процес заміни приладів обліку. Станом на сьогодні АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» проводить реалізацію одно- та трифазних багатотарифних лічильників електроенергії типу НІК 2100 AP2T.1002.MC11 та НІК 2303 AP6T.1002.MC.11. Так, будь-який споживач може придбати лічильник електроенергії, звернувшись до сервісного центру обслуговування клієнтів у відокремлених підрозділах нашого товариства з відповідною заявою.

Чому це зручно?

Для виконання приєднання до електричних мереж або зміни тарифного плану побутовий споживач має придбати лічильник електричної енергії власним коштом та обрати його тип і марку. Для подальшого проведення реєстрації та параметризації приладу обліку його доставити у відокремлений підрозділ компанії. Купуючи засіб обліку електроенергії у АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО», Ви скорочуєте час на пошуки та отримання технічно справного та зареєстрованого лічильника. Після оплати його вартості та вартості його заміни або установки споживач отримує зареєстрований і параметризований під його потреби лічильник уже безпосередньо у місці надання послуги за вказаною в заяві адресою.

Що потрібно для отримання лічильника електроенергії?

Звернутися до будь-якого сервісного центру обслуговування клієнтів АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» (адреси за посиланням: https://chernihivoblenergo.com.ua/contacts_%D1%81ustomer_servic з приводу придбання лічильника, отримати та сплатити відповідні рахунки. Термін установки лічильника електроенергії складає до 2 тижнів з моменту оплати. Заявку також можна зробити дистанційно за посиланням: https://cabinet.chernihivoblenergo.com.ua/cab/index