Відтепер передати показники лічильника, оплатити рахунок, переглянути обсяги споживання за місяць чи рік, дізнатися інформацію про планові та аварійні відключення електроенергії, а також скористатися низкою додаткових функцій можна в будь-який час і в будь-якому зручному для вас місці. Для цього треба лише завантажити у Play Market мобільний додаток «E-Svitlo Chernihiv». Щоправда, поки що він розрахований лише на операційну систему Android. Можливість завантаження додатку для пристроїв Apple з’явиться трохи пізніше.

    – Створити обліковий запис в мобільному додатку «E-Svitlo» доволі просто: після його завантаження треба натиснути кнопку «Реєстрація», ввести свої персональні дані, а потім перейти за посиланням із листа, який надійде на електронну пошту, вказану при реєстрації, – пояснює начальник кол-центру АТ «Чернігівобленерго» Олександр Шабалін. – Якщо ж ви уже є користувачами особистого кабінету E-Svitlo «Чернігівобленерго», то просто введіть логін і пароль, який використовували під час авторизації в ньому.

    Іще один плюс мобільного додатку – тут, як і в особистому кабінеті, є можливість приєднати до одного облікового запису декілька особових рахунків. Тож слідкувати ви зможете не лише за своїм, а й за рахунками рідних, які новітніми технологіями не користуються.

    У вас іще немає додатка «E-Svitlo Chernihiv» в телефоні? Тоді вперед! Адже цей сервіс зручний, простий у користуванні, а головне – доступний 24 години 7 днів на тиждень!

    Завантажити мобільний додаток «E-Svitlo Chernihiv» можна за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=com.choe.superbill або ж відсканувавши QR-код.