28 травня відбулися уже традиційні, треті за ліком, змагання з міні-футболу серед керівного складу енергетичних компаній «Топ Енергія Чернігів». Змагання були започатковані в 2019 році Головою правління АТ «Чернігівобленерго» Михайлом Ільницьким в місті Прилуки і зібрали тоді три команди топ-керівників: збірні товариств «Чернігівобленерго», «Сумиобленерго» та «Полтаваобленерго». Минулого року товариські матчі приймало місто Гребінка Полтавської області. У цьому ж році змагання знову перемістилися в Чернігівську область, в місто Ніжин, де зійшлися уже чотири команди топ-керівників енергетичних компаній: «Чернігівобленерго», «Сумиобленерго», «Полтаваобленерго» та «Вінницяобленерго».

На відкриття змагань завітав перший заступник міського голови Ніжина Федір Іванович Вовченко, який вручив капітанам команд сувенірні подарунки від міського голови та побажав їм побільше перемог.

Попри доволі несприятливий прогноз погоди, на сухому полі вдалося провести усі шість ігор. Мокрими тут були лише гравці, адже кожній команді в якийсь момент турніру довелося виходити на поле двічі поспіль. Зате спостерігати за грою було цікаво до останньої хвилини, адже визначити фаворита турніру одразу так і не вдалося. Перед церемонією закриття рахунки на турнірній таблиці виглядали так:

1 гра: «Вінницяобленерго» – «Сумиобленерго» (1:0)

2 гра: «Чернігівобленерго» – «Полтаваобленерго» (0:2)

3 гра: «Вінницяобленерго» – «Полтаваобленерго» (1:2)

4 гра: «Чернігівобленерго» – «Сумиобленерго» (4:1)

5 гра: «Вінницяобленерго» – «Чернігівобленерго» (0:0)

6 гра: «Полтаваобленерго» – «Сумиобленерго» (1:0)

Отож переможцем знову, як і минулого разу, стала команда «Полтаваобленерго». Срібло дісталося АТ «Чернігівобленерго», бронза – у АТ «Вінницяобленерго», а ось «Сумиобленерго» отримали лише втішні подарунки.

– Я дуже радий, що ми вже втретє збираємось на такий товариський турнір, – привітав усіх учасників турніру голова АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. – Сподіваюся, в майбутньому ця традиція буде продовжуватися, а кількість команд буде тільки збільшуватися. Сьогодні було видно, як виріс рівень всіх команд. Звичайно, окремо я хотів би відмітити гравців нашої команди, видно, що вони нарешті повірили в себе. Команді ж «Полтаваобленерго» спасибі за те, що дає стимул тренуватися зі ще більшим завзяттям.

А ось і наша топ-команда:

1. Михайло Васильович Ільницький – Голова правління;

2. Сергій Васильович Фелик – директор технічний;

3 . Іван Степанович Тимошенко – голова профкому;

4 . Андрій Миколайович Кузюра – заступник директора з забезпечення діяльності;

5 . Юрій Васильович Волохін – директор з охорони праці;

6 . Віктор Анатолійович Стасюк – начальник служби охорони праці;

7. Ростислав Валерійович Хіль – в.о. директора Корюківського РЕМ;

8. Сергій Іванович Юрченков – начальник служби розподільних мереж;

9 . Володимир Володимирович Ленько – директор Чернігівських МЕМ;

10. Ігор Володимирович Апанасенко – директор Чернігівського РЕМ;

11. Іван Васильович Матвієнко – начальник відділу по роботі з персоналом ТОВ «Енера-Чернігів».

Усі її гравці продовжують активно тренуватися далі і вже готові до нових ігор і перемог!