Ось і скінчилися чергові футбольні баталії серед команд структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго». У суботу, 5 червня, 11 команд доводили, що на футбольному полі вони – наймайстерніші та найенергійніші.

А розпочалося все із групового етапу – енергетики затято боролися за вихід із груп, яких було чотири. У групі А (Ніжинський РЕМ, Дирекція з ІТ, Збірна АУП) це не вдалося команді Дирекції з ІТ, у групі В (Чернігівські МЕМ, Дирекція технічна, Дирекція комерційна) – Чернігівським МЕМ, у групі D (Бахмацький РЕМ, Корюківський РЕМ, Прилуцький РЕМ) – Бахмацькому РЕМ, а ось командам, які на жеребкуванні потрапили у групу С (Дирекція із забезпечення діяльності та Чернігівський РЕМ), пощастило – через те, що їх було лише дві, вони автоматично перейшли у чвертьфінал.

За результатами ж чвертьфіналів у півфіналі опинилися команди Ніжинського РЕМ, Прилуцького РЕМ, Корюківського РЕМ та Дирекції технічної. І врешті-решт призові місця між собою розділили три РЕМ:

1 місце – Прилуцький РЕМ;

2 місце – Корюківський РЕМ;

3 місце – Ніжинський РЕМ.

Не обійшлося і без спецпремій. Кращим бомбардиром турніру став Сергій Примак (Ніжинський РЕМ), який забив аж 6 голів. Кращим захисником – Дмитро Макаренко (Дирекція технічна). Кращим воротарем – Олександр Щербина (Прилуцький РЕМ). А кращою командою підтримки було одностайно визнано вболівальників Дирекції із забезпечення діяльності.

– Радує, що рівень нашого чемпіонату і рівень кожної команди окремо помітно зріс. Якщо порівнювати з нашим минулорічним футбольним турніром, за цим було набагато цікавіше спостерігати. Як мінімум, якщо раніше команда Прилуцького РЕМ приїжджала і знала, що буде першою, сьогодні їй довелося це реально доводити, бо ж суперники були достойні, – напівжартома зазначив Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький. – Видно, що тренування у наших спортсменів проходять регулярно. Плюс у компанії з’явилися нові працівники, які люблять спорт, а тому суттєво підвищили рівень команд своїх підрозділів.

Незалежно від зайнятого місця, абсолютно всі команди отримали у подарунок плакати з календарем фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу-2020, який через пандемію перенесли з минулого року на цей. Отож у всіх енергетиків-футболістів буде можливість ретельно слідкувати за топовими гравцями, а потім використовувати їхні «фішки» на власному ігровому полі.