Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю вас із найбільшим державним святом – Днем Незалежності України! Цього року ми святкуємо вже 30-ту його річницю.

Що таке 30 років для людини? Своєрідний рубіж між юністю і дорослим життям. А тому саме в цьому віці відбувається перша велика переоцінка цінностей – ми стаємо набагато тверезіше оцінювати свої можливості і перспективи, більше працюємо над собою, будуємо чіткі плани на майбутнє. А що ж таке 30 років для держави? Багато це чи мало? Можливо, для країн із віковою історією незалежності це й небагато, а для України за ці 30 років пройшла ціла епоха. Скільки всього довелося побороти нашим пращурам, щоб нарешті перейти до статусу вільної, незалежної і демократичної країни, стати повноправною частиною світового співтовариства, розпочати епоху економічного зростання та духовного відродження. А скільки іще нам доведеться пройти на цьому шляху! Та радує одне – за ці 30 років змінилася свідомість українців. Можна навіть сказати, що за цей час народилася колективна свідомість нації. Особливо ж вона зросла під час кривавих подій на Сході. Українці добре усвідомили, що їхня політична самостійність не з’явилася нізвідки, вона оплачена життями найкращих дітей країни. Ми знаємо ціну свободи, а тому державна незалежність – наш спільний скарб, який ми точно ніколи і нікому не віддамо.

Тож у це велике свято я від щирого серця хочу побажати кожному українцеві успіхів у всіх починаннях, втілення в життя всіх задумів, які допоможуть незалежній Україні розвиватися і процвітати. Нехай у кожній українській родині панують щастя, добробут і злагода, а кожен день буде наповнений радістю, теплом і новими здобутками, які прокладуть шлях до нового, ще кращого, життя.

Зі святом! Слава Україні!

З повагою – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький