Перший день осені в усіх навчальних закладах нашої країни пролунають перші дзвінки, сповіщаючи про початок нового навчального року. 1 вересня – це, безперечно, свято кожного школяра, вчителів та батьків, а для першокласників – це ще й початок нового (дуже важливого і відповідального!) етапу в житті. І починати його потрібно, звісно ж, з позитивної ноти. Саме тому уже зараз у батьків цьогорічних першачків розпал підготовки до школи. Найкрасивіша форма, найзручніше взуття, яскраве канцелярське приладдя – усе це має щодня створювати атмосферу свята для кожного першокласника. Найголовнішим же атрибутом шкільного навчання був і залишається все-таки рюкзак – річ, з якою школяр не розлучатиметься увесь рік. А може, і не один. Тому дуже важливо, щоб рюкзак був зручним, функціональним і подобався візуально. Допомогти батькам першокласників у придбанні рюкзаків за традицією узявся профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго». Протягом серпня кожен майбутній першачок, батьки якого працюють у Товаристві, отримав у подарунок рюкзак від найкращого виробника шкільної продукції – фірми «Kite».

– Дарувати рюкзаки нашим першокласникам – давня традиція «Чернігівобленерго», – говорить голова профспілкового комітету Товариства Іван Тимошенко. – До неї вже давно звикли як дорослі, так і діти. Тому кожен першачок чекає на цей подарунок. Так, цього року рюкзаки від компанії отримало 123 майбутніх школяра. На якості ми вирішили не економити. По-перше, це має бути зносостійка річ, по-друге, користуватися нею дитині має бути зручно. Ретельно обирали і дизайн, щоб кожен школяр із задоволенням брав до рук рюкзак зі своїм улюбленими мультгероєм, улюбленого кольору чи з улюбленим принтом.

– Отримувати такі подарунки дуже приємно, – кажуть енергетики. – І найперше дітям. Коли тато чи мама приносять з роботи такий сюрприз – для дитини це справжнє свято. Для батьків же – зменшення навантаження на сімейний бюджет.

– Основна цінність нашого підприємства – кадровий потенціал, а тому ми постійно стараємось зробити так, щоб люди це відчували. Нехай і за допомогою таких дрібниць. Сподіваємось, що всім учням наші подарунки сподобались, а тому зміцнять бажання першачків гарно вчитися. Чого ми всім їм і бажаємо! – наголошує Іван Тимошенко.