Восьмий рік поспіль на Сході нашої держави триває військове протистояння з агресором. За цей час загинуло понад 8 тисяч українців (як військових, так і цивільних), а майже 20 тисяч повернулися з пораненнями різної тяжкості. Війна наклала свою печатку майже на кожну українську родину. Не чужа ця трагедія і для АТ «Чернігівобленерго» – 59 працівників Товариства захищали свободу і незалежність нашої держави безпосередньо в зоні проведення бойових дій. І в компанії про це жодного дня не забувають. Саме тому за традицією напередодні 14 жовтня, коли вся Україна відзначатиме одразу три свята – Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України – Голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький зібрав захисників-енергетиків, щоб привітати їх із цими (по праву їхніми!) святами.

– Наше Товариство завжди з повагою ставилося до захисників нашої Вітчизни, – наголосив Михайло Васильович. – І ми дуже раді, що всі ви повернулися додому живими і здоровими. На жаль, є багато тих, кого ми втратили назавжди, або ж тих, хто повернувся з проблемами, які сьогодні не дозволяють жити повноцінним життям. У силу своїх можливостей ми намагаємося підтримувати всіх. І не втомлюємось дякувати кожному, хто відстоював, відстоює і продовжуватиме відстоювати цілісність України на її кордонах. Саме завдяки вам ми маємо змогу жити і працювати під мирним небом і приносити користь людям у мирному житті.

У подарунок кожен енергетик-атовець отримав від керівництва Товариства квіти та набір інструментів, а також невелике матеріальне заохочення.

– На жаль, скільки б років не минало, а ворогів, від яких доводиться боронити рідну землю, в України не поменшало. Та радує, що серед нас є багато тих, хто завжди готовий стати на її захист. І це довів кожен із вас! – іще раз підкреслив Михайло Ільницький. – Тому кожному захиснику я хочу побажати не втрачати оцього бойового духу, непохитної мужності та життєвого оптимізму, а вашим родинам – щастя, радості, злагоди і добробуту!