26 січня на окрузі № 206, до якого входять частина Чернігова та Чернігівського району, розпочалася виборча кампанія, а разом із нею і несанкціоноване розміщення реклами на різних об’єктах інфраструктури, в тому числі й АТ «Чернігівобленерго» – листівки та плакати команди різних кандидатів у народні депутати розклеюють просто на електроопори та трансформаторні підстанції. Хоча, згідно з Законом України «Про рекламу», зовнішня реклама на територіях, будинках і спорудах розміщується виключно (!) за згодою їх власників або уповноважених ними органів.

Та й ні для кого не секрет, що після розміщення таких незаконних агіток жодна з політичних сил не слідкує за їхньою долею. Як наслідок, частина із тих листівок, які пошкодились внаслідок погодних умов, засмічує навколишнє середовище, частина ж просто псує зовнішній вигляд об’єктів. А прибирати усе це в кінцевому результаті доводиться енергетикам. Саме тому АТ «Чернігівобленерго» закликає усі політичні сили, які вже встигли незаконно скористатися об’єктами інфраструктури Товариства, якомога швидше прибрати свою передвиборну агітацію з електроустаткування. І попереджає: уся несанкціонована реклама, розміщена на ньому, буде підлягати негайній утилізації! Окрім того, компанія складатиме акти про її самовільне розміщення, які потім будуть передані у відповідні органи для реагування.

Якщо ж ви у законний спосіб хочете розмістити рекламу на якомусь із об’єктів нашої компанії, зверніться у сервісний центр Товариства й укладіть відповідний договір. Перелік послуг, що надаються АТ «Чернігівобленерго», їхня вартість та контакти сервісного центру компанії можна знайти на нашому сайті у розділі «Перелік послуг (робіт), що надаються Оператором» (https://chernihivoblenergo.com.ua/consumers/сustomer_service).

Розміщуйте рекламу правильно, а головне – законно!