Переходимо на дистанційний режим спілкування

За інформацією від Чернігівської ОДА, за останній місяць захворюваність на COVID-19 в нашій області зросла у 4 рази, за останній тиждень – на 35%. Саме тому з 29 березня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановила на території Чернігівщини «червоний» рівень карантину, а отже у нас вводяться жорсткі обмеження.

З метою недопущення поширення коронавірусу АТ «Чернігівобленерго» також вводить обмеження на доступ громадянам, які не є його працівниками, до адміністративних будівель товариства. Від завтра, 30.03.2021 року, сервісні центри АТ працюватимуть в онлайн-режимі, прийом громадян здійснюватиметься в режимі дистанційного спілкування. Усі питання з розподілу електроенергії та передачі показів лічильників споживачі зможуть розв’язати через засоби електронних комунікацій, які виключають безпосередній особистий контакт. Так, нагадаємо, що покази лічильника можна передати через: – особистий кабінет E-Svitlo – cn.e-svitlo.com.ua
– Telegram-bot – chernihivoblenergo.com.ua/in_telegram
– Viber-bot – chernihivoblenergo.com.ua/in_viber
– онлайн-форму без реєстрації на сайті – chernihivoblenergo.com.ua/regfree
– мобільний додаток E-Svitlo – завантаження у PlayMarket за посиланням play.google.com

Повідомити ж про проблеми з електропостачанням або аварійну ситуацію: – через нашу форму зворотного зв’язку на веб-сайті – chernihivoblenergo.com.ua (внизу головної сторінки), зазначивши у своєму повідомленні точні дані споживача – повне ім’я, точну адресу та номер особового рахунку, що складається з 9 цифр;
– Telegram-bot – chernihivoblenergo.com.ua/in_telegram;
– Viber-bot – chernihivoblenergo.com.ua/in_viber.

Якщо ж у вас з’являться додаткові запитання, звертайтеся до операторів кол-центру за номерами 0-800-210-310 та (0462) 772-901.

Не забувайте: ці заходи вимушені, але обов’язкові. Тільки-но кількість хворих на COVID-19 зменшиться, Чернігівщина знову перейде у «помаранчеву» зону і карантинні обмеження будуть послаблені, всі наші Сервісні центри працюватимуть у звичному режимі.

Дякуємо за розуміння!