Всі новини
8 9 10 11 12
21 грудня 2023, 12:17
Неможливе можливо: чернігівські енергетики самотужки виконали ремонт РПН силового трансформатора 110 кВ
Силовий трансформатор – серце будь-якої підстанції. Це найважливіший елемент електричних мереж, що призначений для перетворення змінного струму однієї напруги в змінний струм іншої (вищої або нижчої) напруги при незмінній частоті. Передавання та використання електроенергії без нього неможливе, а тому вихід трансформатора із ладу знекровлює електричну підстанцію і, якщо він один, фактично зупиняє її роботу. Так ледь не сталося на підстанції 110/10 кВ в одному з прикордонних районів Чернігівщини.
19 грудня 2023, 13:22
Онлайн-кол-центр у кол-центрі: форму зворотного зв’язку на сайті АТ "Чернігівобленерго" вдосконалено
АТ «Чернігівобленерго» продовжує розвивати свої канали телекомунікації зі споживачами електроенергії. І цього разу зміни торкнулися форми зворотного зв’язку на офіційному сайті компанії.
18 грудня 2023, 17:00
Снігозатримувачі для покрівлі: захист від травмувань і забезпечення безперервного електропостачання
Цьогорічна осінь видалася напрочуд теплою, тож майже до середини листопада мешканці Чернігівщини насолоджувалися «бабиним літом». Зате потім різко у наступ пішла зима – зі шквальним вітром, морозом і величезними снігопадами. Та найгірше – час від часу стаються перепади температури повітря, які призводять не лише до ожеледиці, а й до зсуву брил снігу із дахів та утворення бурульок.
18 грудня 2023, 10:37
Психофізіологічна експертиза на підприємстві: ефективний інструмент для визначення розвитку якостей, необхідних під час роботи в небезпечних умовах
Енергетика – основа розвитку сучасної цивілізації. Зараз уявити життя без неї практично нереально, а тому професія енергетика була і залишається дуже затребуваною, попри те, що є однією із найбільш складних і небезпечних. Найперше вона вимагає високого рівня відповідальності, здатності приймати непрості рішення і брати на себе відповідальність за їх реалізацію. А тим більше зараз, коли, окрім інших небезпек, у роботу енергетиків додалися ризики, пов’язані з виконанням завдань у зоні бойових дій. Готовий до такої роботи не кожен.
15 грудня 2023, 15:55
Забезпечення електропостачанням мешканців прикордоння: в АТ "Чернігівобленерго" відбулася зустріч із представниками Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні
15 грудня директор технічний АТ «Чернігівобленерго» Олександр Марчук зустрівся з представниками Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні – заступником голови суб-делегації Київ-Норс Антоном Шевченко, делегатом з питань водних ресурсів та середовища проживання, фахівцем з енергетики Маркусом Вілсоном та делегатом з питань водних ресурсів та середовища проживання делегації Київ-Норс Гемою Міко.
12 грудня 2023, 11:06
День Святого Миколая триває: діти чернігівських енергетиків відвідали "Зимову країну"
Як ми і говорили раніше, День Святого Миколая для дітей чернігівських енергетиків продовжився навіть після трьох днів розваг у «Цікавій кімнаті» та сюрпризів із традиційними солодощами. У неділю, 10 грудня, вони мали змогу відвідати тематичний парк відпочинку «Зимова країна на ВДНГ» у Києві.
8 9 10 11 12