Всі новини
9 10 11 12 13
29 листопада 2023, 12:05
Відпочиваємо і розвиваємось: енегетики відвідали океанаріум та науково-природничий музей у Києві
Океанаріум «Морська казка» та Національний науково-природничий музей НАН України у столиці стали черговими пунктами екскурсійної роботи в АТ "Чернігівобленерго".
27 листопада 2023, 17:51
Реконструкція електромереж Чернігівської області: покращення якості та надійності електропостачання
Пріоритетним напрямком у роботі АТ «Чернігівобленерго» завжди було підвищення енергоефективності електричних мереж. Досягається воно найперше за рахунок проведення реконструкції та модернізації фізично зношеного або технологічно застарілого обладнання трансформаторних підстанцій та ліній електропередачі – повітряних і кабельних, будівництва нових об’єктів електричних мереж та впровадження новітніх підходів в електроенергетиці. І хоч з початком повномасштабного вторгнення росіян у роботі АТ «Чернігівобленерго» (як, мабуть, і в роботі кожного підприємства критичної інфраструктури) настали важкі часи, від таких заходів Товариство не відмовилось.
27 листопада 2023, 10:51
Масові перерви в електропостачанні через негоду: працівники АТ "Чернігівобленерго" ліквідовують пошкодження в мережах
Цілу ніч Чернігівщину замітало снігом. Звісно, це не могло не позначитися на якості електропостачання – станом на 7 ранку в області вже було знеструмлено понад 30 тисяч споживачів із 104 населених пунктів. Наслідки негоди працівники АТ «Чернігівобленерго» почали ліквідовувати з самісінького ранку, однак сніг та вітер не припиняються, а отже і картина відключень є дуже динамічною – тільки-но енергетики встигають полагодити кілька пошкоджених ліній, як в інших місцях виникають нові проблеми.
22 листопада 2023, 10:30
Прилуки – місто-фортеця: ще одна подорож рідним краєм для чернігівських енергетиків
Поки дозволяє погода, чернігівські енергетики вирушити у ще одну цікаву екскурсію областю – 19 листопада на них чекало місто-фортеця Прилуки.
21 листопада 2023, 11:13
Функціональність, якість, надійність і точність: АТ "Чернігівобленерго" безкоштовно замінює старі електролічильники на нові та сучасні
Понад 30 тисяч нових сучасних електролічильників встановлять побутовим споживачам працівники АТ «Чернігівобленерго» за Інвестиційною програмою 2023 року. Серед них як звичайні електронні, так і «розумні» смарт-лічильники.
20 листопада 2023, 09:49
Благодійний шаховий турнір: енергетики змагалися за інтелектуальну першість
Вперше за останніх кілька років шаховий турнір між енергетиками проходив наживо.
9 10 11 12 13