Всі новини
20 листопада 2023, 09:49
Благодійний шаховий турнір: енергетики змагалися за інтелектуальну першість
Вперше за останніх кілька років шаховий турнір між енергетиками проходив наживо.
14 листопада 2023, 14:50
Турнікети "Дніпро" для прикордонних ОВБ: сподіваємось на краще, готуємось до гіршого
АТ «Чернігівобленерго» придбало першу партію українських турнікетів «Дніпро». Їх розподілять між бригадами чотирьох прикордонних дільниць.
08 листопада 2023, 14:59
Український білий дім: енергетики вирушили на екскурсію Качанівкою
Відвідувачі порівнюють цей палац із Білим домом у США, а архітектори стверджують, що він збудований у тому ж архітектурному стилі – класицизмі, ось тільки на десять років раніше, ніж Білий дім. Здогадалися? Мова йде про палац у Качанівці, що на Ічнянщині. І саме туди вихідними вирушили чернігівські енергетики у свою наступну екскурсію областю. Звісно, знову-таки разом із завідувачкою науково-освітнім відділом Чернігівського обласного історичного музею імені В.В. Тарновського Наталією Самохіною.
07 листопада 2023, 10:31
Запитай в енергетика: кабельна лінія електропередачі
Що таке кабельна лінія електропередачі? Які пошкодження можуть на ній траплятися? Чи впливає на її стан негода?
06 листопада 2023, 15:21
Спліт, страйк, дабл і багато іншого: енергетики змагалися за першість у боулінгу
Боулінг – гра захоплююча й азартна. Це і спорт, і розвага, і чудова нагода провести час із сім’єю або друзями. А тому не дивно, що працівники АТ «Чернігівобленерго» щороку залюбки збираються на такі змагання в одному з чернігівських боулінг-клубів.
05 листопада 2023, 15:13
Негода знову накоїла лиха: працівники АТ "Чернігівобленерго" ліквідовують пошкодження в мережах
У ніч із 4 на 5 листопада пориви сильного вітру і дощ спричинили масові пошкодження повітряних ліній електропередачі на Чернігівщині. Наслідки негоди працівники АТ «Чернігівобленерго» почали ліквідовувати з самісінького ранку, адже уже станом на 6 годину було знеструмлено 14858 абонентів, на 9-ту – 16657 абонентів, на 12-ту – 20000 абонентів.