Всі новини
29 лютого 2024, 09:33
У трійці "Незламних": команда АТ "Чернігівобленерго" стала призером Відкритого турніру з футзалу
28 лютого відбулося нагородження переможців Відкритого турніру з футзалу «Незламні-ІІ», що проходив протягом січня та лютого у Чернігові. Участь у ньому взяли десять команд різних силових підрозділів, підприємств та громад. Не дивно, що була серед них і команда АТ «Чернігівобленерго», адже саме футбол є одним із найулюбленіших видів спорту енергетиків.
28 лютого 2024, 10:27
Підтримка ЗСУ – у пріоритеті: енергетики регулярно допомагають українським захисникам
Десять років в Україні триває війна і вже два роки із них ця війна повномасштабна, а тому разом із виробничими процесами пріоритетним напрямком роботи кожного підприємства має бути допомога нашим захисникам. За таким принципом працює і наше Товариство.
26 лютого 2024, 08:59
Найкращі – серед нас: водій Руслан Матухно показав приклад у збереженні автопарку Товариства
АП-17 на базі ЗІЛ-131 1988 року випуску вже багато років користуються працівники Варвинської дільниці Прилуцького РЕМ. Щоправда, за зовнішнім виглядом та технічним станом визначити її вік доволі непросто, настільки добре за нею доглядають.
23 лютого 2024, 15:00
Увага! Важлива інформація!
‼ Шановні споживачі! 24 лютого із 8.00 до 16.00 фахівці АТ «Чернігівобленерго» будуть проводити роботи на своєму електрообладнанні. Через це у зазначений період може бути утруднений зв’язок з операторами кол-центру, а також можуть траплятися збої у роботі чат-ботів.
23 лютого 2024, 09:33
Трансформатори для оновлення електромереж Чернігівщини: Міжнародний Комітет Червоного Хреста передав подарунок для АТ "Чернігівобленерго"
21 лютого представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста передали АТ «Чернігівобленерго» подарунок – два трифазних трансформатори – 100 kVA «EELETRNF100K».
21 лютого 2024, 08:43
Допомога партнерів вже в мережах: одна з високовольтних підстанцій АТ "Чернігівобленерго" оновилася сучасним обладнанням
Завдяки гуманітарній допомозі, переданій АТ «Чернігівобленерго» Міністерством енергетики України протягом останніх років, у нашого підприємства з’явилася реальна можливість замінити пошкоджене (а то і повністю зруйноване через бойові дії) обладнання своїх мереж на якісне та сучасне. Так, нещодавно одна з підстанцій 110/35/10 кВ Товариства була оснащена сучасними вимикачами елегазового типу та комбінованими трансформаторами струму і напруги.