Всі новини
12 лютого 2024, 13:57
Швидко, якісно і без відриву від роботи: в АТ "Чернігівобленерго" оптимізували проходження періодичних медоглядів працівниками
В АТ «Чернігівобленерго» вирішили оптимізувати процес проходження працівниками підприємства періодичних медичних оглядів – відтепер здійснюються вони просто на території підрозділів Товариства, куди в певні дні прибувають медичні працівники разом з усім необхідним обладнанням. Таким чином тривалість проходження медогляду для енергетиків в рази скорочується, а його якість набагато простіше проконтролювати.
06 лютого 2024, 09:44
Для покращення якості й підвищення оперативності роботи: АТ "Чернігівобленерго" вперше за останніх два роки придбало нову техніку для потреб підприємства
Наприкінці 2023-го після затвердження Інвестиційної програми (першої з початку повномасштабної війни!) «Чернігівобленерго» нарешті трохи оновило свій автопарк.
31 січня 2024, 10:46
Договір на розподіл електроенергії онлайн: просто, швидко та зручно
Щоб законно користуватися електроенергією, споживач має бути приєднаним до системи розподілу (саме з її допомогою енергоресурс транспортується від виробника до кінцевого споживача). Що ж потрібно для такого приєднання? Найперше – укласти відповідний договір із оператором системи розподілу (в нашій області це АТ «Чернігівобленерго»). Саме про договори на послуги з розподілу електроенергії для побутових споживачів ми і говоритимемо сьогодні.
29 січня 2024, 07:59
Підсумки і плани: в АТ "Чернігівобленерго" провели підсумкову нараду за результатами року
26 січня в АТ "Чернігівобленерго" провели підсумкову нараду за результатами року.
26 січня 2024, 10:46
Звітували і планували: профспілковий комітет АТ "Чернігівобленерго" провів звітну конференцію
25 січня профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго» вперше за останніх три роки провів свою звітну конференцію наживо. Прибуло на неї 27 делегатів зі структурних та відокремлених підрозділів компанії, а також ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ».
25 січня 2024, 08:55
Тренінги з надання домедичної допомоги: здобуваємо знання і виробляємо навички
Не перший рік фахівці КНП «Чернігівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» вчать мешканців області надавати першу домедичну допомогу. Військові, рятувальники, поліцейські, вчителі – хто тільки не пройшов їхніх тренінгів! І ось нарешті надійшла черга енергетиків.