Всі новини
1 2 3 4 5
28 березня 2024, 08:45
Знайомтеся!: наші герої енергетичного фронту
На своєму офіційному сайті ми створили спеціальний розділ – «Герої енергетичного фронту». Історії когось із тих, хто тут є, ви вже читали, та ми обіцяємо – цей розділ постійно поповнюватиметься, адже героїв у нашій компанії дуже багато!
22 березня 2024, 10:07
Запитай в енергетика: нарахування за значенням середньодобового обсягу споживання
У якому випадку і за якими правилами відбуваються нарахування за значенням середньодобового обсягу споживання?
18 березня 2024, 09:30
Відпочинок і допомога військовим: серед команд АТ "Чернігівобленерго" пройшли чергові змагання з боулінгу
Традиційно на Масляну енергетики зібралися на змагання з боулінгу – відволіктися від робочих буднів, відпочити, поспілкуватися в неформальній обстановці, а головне – зібрати кошти на потреби наших захисників, адже протягом двох останніх років кожне змагання в АТ «Чернігівобленерго» проводиться виключно з благодійною метою.
15 березня 2024, 08:52
Увага, небезпечно!: під час Дня охорони праці прикордонним підрозділам АТ "Чернігівобленерго" провели заняття з мінної безпеки
4 березня в АТ «Чернігівобленерго» пройшов черговий День охорони праці. Для прикордонних підрозділів його тематика доповнилася заняттям з мінної безпеки, яке провів спеціаліст відділу з питань збройної небезпеки Міжнародного Комітету Червоного Хреста Євген Фоменко.
15 березня 2024, 08:52
"Герої без зброї": в історичному музеї відбулася зустріч з енергетиками, які відновлювали електропостачання в місті у лютому-березні 2022 року
Сьогодні ми живемо майже нормальним життям – ходимо на роботу, збираємо дітей до шкіл і садочків, робимо закупівлі у численних магазинах, відвідуємо кафе, вистави і концерти, а два роки тому в цей час більшість чернігівців сиділа у бомбосховищах і думала лише про те, в якому місці безпечніше набрати води, де купити хліба та як зарядити телефон. Символічно, що саме в цей період в Чернігівському історичному музеї імені В. Тарновського відбулася зустріч з енергетиками, які відновлювали електропостачання в місті у складні лютому-березні 2022-го.
08 березня 2024, 08:13
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергія Фелика з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня
Дорогі жінки! Попри війну, всі негаразди та горе, які вона принесла на нашу землю, 8 Березня має залишатися днем весни, краси та ніжності, адже кожна жінка – душа і серце нашого світу і кожна жінка заслуговує не лише на «свій день», а й на постійні увагу та любов.
1 2 3 4 5