Всі новини
2 3 4 5 6
17 червня 2024, 09:48
Герої не вмирають...
16 червня Бахмаччина попрощалася зі ще одним своїм сином – Анатолієм Шекулою. 12 червня цей воїн світла поповнив небесне воїнство… Страшною та непоправною стала ця втрата і для величезного колективу АТ «Чернігівобленерго» – понад 10 років Анатолій Миколайович був його невід’ємною частиною.
13 червня 2024, 10:51
Запитай в енергетика: як зекономити на електроенергії?
Чому у житлових помешканнях споживачів АТ «Чернігівобленерго» часто встановлює звичайні електронні лічильники, а не багатозонні? Де узяти зонний лічильник і який саме за характеристиками він має бути? Яким чином можна замінити свій лічильник на зонний і як документально перевести домогосподарство на споживання за зонами?
12 червня 2024, 09:47
Реалізовуємо проєкти Інвестиційної програми-2024: реконструкція двох ліній 0,4 кВ у Чернігові
Цей мікрорайон дуже постраждав від російської навали – тут не залишилися цілими ані комерційні будівлі, ані приватні будинки, ані об’єкти електропостачання. У квітні 2022-го енергетики з усіх куточків області з’їхалися сюди на масштабне відновлення. Звісно, частина споживачів була заживлена за тимчасовими (не зовсім надійними) схемами електропостачання. І саме Інвестиційна програма АТ «Чернігівобленерго» дала можливість суттєво покращити якість і надійність надання цієї послуги.
10 червня 2024, 09:53
Допомога у підготовці до проходження осінньо-зимового періоду: АТ «Чернігівобленерго» відвідали представники Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні
7 червня делегат з питань водних ресурсів та середовища проживання, фахівець з енергетики Маркус Вілсон та делегат з питань водних ресурсів та середовища проживання делегації Київ-Норс Гема Міко знову відвідали наше підприємство.
07 червня 2024, 09:37
Несприятливі погодні умови: сім днів поспіль енергетики ліквідовують наслідки аварій у мережах
Сьомий день поспіль працівники відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго» долають наслідки несприятливих погодних умов. Обірвані дроти, зламані опори, пошкоджена ізоляція – кількість аварійних відключень в мережах 10 кВ сягнула 230 і продовжує точково зростати. Відповідно, зростає і невдоволення споживачів.
06 червня 2024, 15:12
Новий Графік погодинних відключень: у ліміти не вкладаємось
Ввечері 5 червня у Чернігівській області, як і в низці інших, за розпорядженням Регіонального диспетчерського центру Центрального регіону НЕК «Укренерго», одночасно із Графіком погодинних відключень (ГПВ) був застосований Графік аварійного відключення електропостачання (ГАВ), що стосується побутових і непобутових споживачів. Причина проста – значний дефіцит в енергосистемі. На жаль, обмежень, обрахованих у ГПВ, нашій області не вистачило, щоб вкластися у доведені ліміти.
2 3 4 5 6