Всі новини
2 3 4 5 6
08 березня 2024, 08:13
Привітання Голови правління АТ «Чернігівобленерго» Сергія Фелика з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня
Дорогі жінки! Попри війну, всі негаразди та горе, які вона принесла на нашу землю, 8 Березня має залишатися днем весни, краси та ніжності, адже кожна жінка – душа і серце нашого світу і кожна жінка заслуговує не лише на «свій день», а й на постійні увагу та любов.
07 березня 2024, 14:50
Невчасно передані покази призводять до проблем: споживачі АТ "Чернігівобленерго" почали масово звертатися за коригуванням показів електролічильників
9 грудня минулого року Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови № 206 від 5 березня 2022 року «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану», якими було дозволено проводити припинення надання житлово-комунальних послуг побутовим споживачам у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі. Боржників почали відключати від електропостачання. Із цього часу кількість заявок споживачів на коригування показів лічильників значно зросла.
04 березня 2024, 10:50
"04:35": чернігівські енергетики стали героями фотокниги про оборону Чернігова
3 березня відбулася офіційна презентація фотокниги відомого чернігівського фотографа Влада Спешилова «04:35», яка за допомогою фотопортретів розповідає історії близько сотні мешканців Чернігова, які у лютому-березні 2022 року зробили свідомий вибір залишитися в місті і робили усе, щоб Чернігів вистояв перед навалою росіян. Серед героїв книги є громадські діячі, медики, правоохоронці, рятувальники, працівники критичної інфраструктури, волонтери, пересічні громадяни, діти і, звичайно ж, військові. Приємно, що цілий розділ «04:35» присвячений і нашим колегам.
01 березня 2024, 08:00
Запитай в енергетика: перехід на зонне споживання електроенергії
Якщо заява на переведення господарства на зонне споживання уже написана, як дізнатися, коли ця послуга вже почала діяти?
29 лютого 2024, 09:33
У трійці "Незламних": команда АТ "Чернігівобленерго" стала призером Відкритого турніру з футзалу
28 лютого відбулося нагородження переможців Відкритого турніру з футзалу «Незламні-ІІ», що проходив протягом січня та лютого у Чернігові. Участь у ньому взяли десять команд різних силових підрозділів, підприємств та громад. Не дивно, що була серед них і команда АТ «Чернігівобленерго», адже саме футбол є одним із найулюбленіших видів спорту енергетиків.
28 лютого 2024, 10:27
Підтримка ЗСУ – у пріоритеті: енергетики регулярно допомагають українським захисникам
Десять років в Україні триває війна і вже два роки із них ця війна повномасштабна, а тому разом із виробничими процесами пріоритетним напрямком роботи кожного підприємства має бути допомога нашим захисникам. За таким принципом працює і наше Товариство.
2 3 4 5 6